Vrouw Thijs Römer mijdt pers op eigen première: ‘Slinks achterom’

Igone de Jongh, de vrouw van de omstreden acteur Thijs Römer, mijdt de pers op haar eigen première. “Ze gaat op slinkse wegen achter de camera’s door enzo”, aldus Evert Santegoeds.

Thijs Römer en Igone de Jongh © Instagram

Terwijl Thijs Römer wordt vervolgd vanwege seksueel wangedrag bij minderjarige meiden, had zijn vrouw Igone de Jongh gisteren de première van haar nieuwe balletvoorstelling. Er waren tal van BN’ers bij aanwezig, waaronder Ron Boszhard, Maik de Boer, Renze Klamer, Marijke Helwegen, Bridget Maasland en Mariska van Kolck.

Slinkse wegen

Waar zij uitgebreid geïnterviewd werden door Shownieuws, was Igone zélf nergens te bekennen. Niet zo gek natuurlijk, want die heeft helemaal geen zin in vragen over haar man Thijs.

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het opvallend. “Het is de tweede keer al deze week dat ze wel ergens opduikt, maar toch wel via slinkse wegen en achter camera’s door enzo”, vertelt hij in de showrubriek.

Naar binnen sneaken

Igone paste laatst ook al een sluwe truc toe, aldus Evert. “Vorige keer organiseerde ze nog een klein persmomentje en nam ze wel haar dochter mee om vragen van de pers te ontwijken die al te gevoelig lagen.”

Hij vervolgt: “Vandaag sneakte ze echt naar binnen via een andere deur en had ze echt geen zin in pers en eigenlijk ook niet in een première. Waarom kon je dan, zou je zeggen? Nou, thuis is het ook niet zo heel gezellig op het moment, denk ik.”

Katja Schuurman, de ex-geliefde van Thijs met wie hij een dochter heeft, was wél bij de première. “Dat is wel pikant.”

Negatieve reacties

Igone krijgt veel negatieve reacties op haar huwelijk met Thijs, van wie ze nog geen afstand heeft genomen. Zo zegt Arien op Igone’s eigen Instagram-pagina: “Wat moet je met zo’n griezel? Jij bent zo’n leuke mooie vrouw. Echt onbegrijpelijk.”

Laurens steunt haar juist. “Erg sneu voor jou om er achter te moeten komen dat je man een kronkel heeft in zijn hersenen. Sterkte gewenst.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Igone de Jongh afstand nemen van Thijs Römer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen