Schoonzoon Linda de Mol wil niets zeggen over Jeroen Rietbergen

Tim de Wild, de schoonzoon van Linda de Mol, wil absoluut niets zeggen over de affaire-Jeroen Rietbergen. “Dat is niet aan mij”, zegt de freelance tv-producer in weekblad Story.

Tim de Wild en Linda de Mol © Instagram, RTL

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, is vorige week weer teruggekeerd in Nederland na een lang verblijf in Qatar. Ze was daar om voor de tv-zender van haar oom verslag te doen van het WK Voetbal. Eenmaal aangekomen op de luchthaven vloog ze haar vriend Tim de Wild in de armen, vlak voor de cameralens van paparazzo Edwin Smulders.

Trots op Noa

Tim vertelt in de Story dat hij heel erg trots is op Noa. “Noa deed het hartstikke goed en heeft veel leuke reacties gekregen. Maar ik heb haar wel gemist, dus ik ben blij dat ze weer terug is.”

De twee hebben elkaar vorig jaar november leren kennen op de afterparty van de filmpremière van Alles is Tafel, de film van moeder Linda. “We raakten aan de praat, voegden elkaar toe op Instagram en gingen op date.”

Zwijgen over Jeroen

Die filmpremière was de laatste keer dat Linda en haar (ex-)geliefde Jeroen Rietbergen samen over de rode loper liepen. ‘Pijnlijk’, noemt de Story het.

Wat vindt Tim eigenlijk van het wangedrag van Jeroen achter de schermen bij The Voice of Holland? “Ik ga daar verder niets over zeggen, dat is niet aan mij”, zegt hij.

‘Linda is geweldig!’

Het is natuurlijk logisch dat Tim zijn schoonmoeder niet tegen het hoofd wil stoten. “Linda is een geweldige schoonmoeder. Heel leuk, top, echt super. Ze is heel lief. Ik ben heel warm ontvangen.”

Tot slot laat Tim nog weten dat er nog geen plannen zijn om met Noa samen te wonen. “Maar Noa is geweldig.”

Wat vindt Chelsey?

Linda heeft ook een schoondochter: Chelsey Weimar. En die lijkt ook geïnstrueerd om vooral niets te zeggen over de familieperikelen. Op de vraag of ze ‘nog iets merkt’ van de rel rond Jeroen, zegt ze, ook in Story: “Nee hoor, ik ben gewoon een nuchtere Hollandse, ik kijk niet zomaar ergens van op.”

“Dat heb ik eigenlijk nooit gedaan. Voor mij speelt dat allemaal geen rol”, besluit ze.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de schoonkinderen van Linda de Mol zijn geïnstrueerd om niet met de pers te praten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen