Roxane Knetemann hekelt Marcel van Roosmalen: ‘Zó negatief!’

Roxane Knetemann ergert zich aan haar collega Marcel van Roosmalen, die net als zij een onderdeel is van de kijkcijferhit De Oranjewinter. “Het is zo donker, negatief, shit, slecht.”

Marcel van Roosmalen en Roxane Knetemann © NOS, SBS

Waar Roxane Knetemann vaste gast is in De Oranjewinter, heeft Marcel van Roosmalen een column in deze WK-variant van Vandaag Inside. De oud-wielrenster heeft echter helemaal niets met hem, liet ze gisteren weten in de uitzending op SBS 6. Vlak voordat zijn column werd ingestart, brandde ze hem helemaal af.

Zwart en slecht

Roxane vindt Marcel veel te negatief. “Ik vind zijn toon… Op een gegeven moment blijft het zo donker, negatief, shit, slecht. Daar hou ik niet van. Dat is niet mijn manier van in het leven staan.”

Dan verschijnt er een foto van Marcel in beeld. “Dat wat hij hier op die foto uitstraalt, daar word ik niet vrolijk van. Het is zó negatief. Hij was in de zomer ook in De Avondetappe en hij had een héle leuke dag gehad en dan is hij zó negatief over die dag en dat vind ik niet eerlijk.”

‘Het is een act’

Wilfred Genee denkt dat Marcel een rol speelt. “Dat is toch gewoon een businessmodel?”

Tafelgast Job Knoester: “Ja, het is een act, natuurlijk.”

Roxane: “Als het echt echt is, dan denk ik: nou ja, oké. Maar dat is niet echt. Ik vind dat niet fijn. Ik wil gewoon iemand die echt is. (…) Ik word dan ongemakkelijk. Het blijft maar negatief, dat vind ik niet prettig.”

Vreest ze nu niet dat Marcel haar gaat afslachten in een column? “Be my guest.

Even Tot Hier

Tot slot haalt Roxane ook nog uit naar de makers van Even Tot Hier. Dat programma vindt ze niets. “Nee, sorry. Kijk, ik vind lachen heel leuk, want jullie maken ook grapjes en ik lach veel hier, maar op een gegeven moment dan word ik verveeld door de toon in zo’n programma. De hele tijd een beetje sceptisch enzo. Dan wil ik gewoon zappen. Dan verveel ik me.”

Wat ze wél leuk vindt? “Ik kijk altijd steevast naar HLF8.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen