Ron Boszhard reageert op nare geruchten over zijn broer Carlo

Ron Boszhard reageert op de nare geruchten die aan het begin van het jaar rondgingen over zijn beroemde broer Carlo Boszhard. “Ik vind het voor alle mensen die beschuldigd worden vervelend.”

Ron en Carlo Boszhard © RTL, AvroTros

Carlo Boszhard werd aan het begin van het jaar geconfronteerd met heel nare geruchten. De presentator besloot direct aangifte te doen tegen zowel het programma RoddelPraat als tegen juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Vanwege de geruchten werd hij aardig onder vuur genomen, onder meer door Jan Dijkgraaf en Martijn Koning.

Relletje opgerakeld

Het lijkt uiteindelijk een storm in een glas water te zijn geweest, want er zijn nooit bewijzen op tafel gekomen of eventuele betrokkenen opgestaan. Een meevaller voor RTL 4, want zijn tv-exit zou volgens kenners desastreus zijn geweest voor de zender. Uiteindelijk is hij volgens Rob Goossens gewoon te belangrijk om van de buis te halen.

We zijn inmiddels negen maanden verder en vrijwel niemand heeft het meer over deze Carlo-rel. Toch wordt de boel nu opgerakeld door zijn broer Ron Boszhard, die er enkele vragen over beantwoordt in de Weekend.

‘Hij is nu gelukkig’

Ron vindt het vooral fijn dat het nu weer uitstekend gaat met Carlo. “Ja, natuurlijk is het een hartstikke leuke periode nu, hij gaat verhuizen, hij gaat trouwen. Alleen maar leuk.”

Doet al die positiviteit Carlo goed na die vervelende beschuldigingen? “Dat weet ik verder niet. Ik heb het er eigenlijk ook nooit met hem over. Maar dat hij nu heel gelukkig is, kun je niet onder stoelen of banken steken.”

Ver vandaan

Het lijkt erop of Ron nooit echt bezig is geweest met deze vervelende periode voor Carlo. “Daar sta ik eigenlijk ver vandaan. Carlo heeft dat helemaal zelf verwerkt en is daarmee bezig geweest.”

Hij besluit: “Ik heb het aangehoord en ik vind het voor al die mensen die beschuldigd worden altijd heel vervelend. Maar wat kan ik daar verder aan doen?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het onhandig dat Ron Boszhard hier uitspraken over doet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen