‘Rachel Hazes waarschijnlijk niet op huwelijk André en Monique’

Rachel Hazes zit niet op de voorste rij als André Hazes jr. en Monique Westenberg volgend jaar in het huwelijk zouden treden, verwacht Privé-baas Evert Santegoeds. “De sfeer is verziekt.”

Monique Westenberg, André Hazes jr. en Rachel Hazes © Instagram

Privé-baas Evert Santegoeds stelt net als Yvonne Coldeweijer dat er een enorme ruzie gaande is tussen André Hazes jr. en zijn moeder Rachel Hazes. Volgens beide showkenners is het uitlekken van André’s break-upletter aan Sarah van Soelen de reden, maar zelf ontkent Rachel dat. Inmiddels wijst alles erop dat er wel degelijk sprake is van ruzie.

Goed hommeles

André heeft bijvoorbeeld op de socials laten zien dat hij de hele kerst heeft doorgebracht met zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg, terwijl Rachel slechts met wat goede bekenden in The Harbour Club heeft gezeten. Allemaal vrij pijnlijk natuurlijk.

Het is opvallend hoe weinig foto’s Rachel geplaatst heeft tijdens kerst, zegt Evert in de podcast Strikt Privé. “Rachel houdt zich erg stil. We hebben ook geen kerstwensen gehad van Rachel dit jaar. Ik weet niet met wie ze is. Met vrienden lijkt me sterk. Het is goed hommeles en nu met beide kinderen tegelijk.”

Bijzondere combi

Dat André de kerst zou gaan doorbrengen met Monique was allang voorspeld. Dat doet hij namelijk ieder jaar tussen zijn liefdesaffaires door. “Je hoort het kleine Dreetje zeggen: wie is toch die man die elke keer de kerst komt vieren bij ons?”

Evert vervolgt: “Tussendoor is André wel eens weg, maar met kerst zit hij nu al drie jaar op een rij bij Monique en wordt ze af en toe nog ten huwelijk gevraagd ook. Het was weer zo ver. Je zag de foto’s van hen samen en ja, het is toch wel een heel bijzondere combi die twee.”

‘Passen bij elkaar’

Die twee gaan bij elkaar komen, verwacht Evert. “Ze passen gewoon bij elkaar. Het zou me niets verbazen als het er dit of volgend jaar echt van gaat komen, dat ze definitief voor elkaar kiezen. Ik zou het ze ook gunnen. Eindelijk rust in de tent, zodat die jongen ook weer kan gaan werken aan zijn carrière.”

Zit Rachel vooraan als er volgend jaar een huwelijk komt? “Nou, dat denk ik niet. Volgens mij is die sfeer wel zodanig verziekt nu dat het er niet van gaat komen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen