Mart Hoogkamer twijfelde tussen boot of vakantie van 30.000 euro

Mart Hoogkamer twijfelde afgelopen zomer of hij zijn geld zou besteden aan een boot of aan een vakantie van 30 duizend euro. Hij koos uiteindelijk voor de sloep. “Daar heb ik nog lang plezier van.”

Mart Hoogkamer © RTL

Het leven van Mart Hoogkamer is enorm veranderd sinds hij een heuse BN’er is geworden. Hij hoeft niet langer naar aanbiedingen te kijken als hij lekker op reis wil en bovendien kan hij tegenwoordig rondrijden in een luxeauto. Toen het grote geld begon binnen te stromen, nam de volkszanger het er direct van, vertelt hij in de Beau Monde.

Boot of Ibiza

Wat is het eerste dat Mart deed toen de zilvervloot binnenkwam? “Zodra de zaken goed begonnen te lopen, heb ik mezelf getrakteerd op een Mercedes. Als je mij vraagt wat ik mooi vind, dan zeg ik: een goede auto en een boot. Afgelopen zomer zijn Jennifer en ik niet op vakantie geweest, maar hebben we een mooie boot gekocht”, zegt hij.

De twee twijfelden nog wel even, want voor hetzelfde geld konden ze ook naar Ibiza. “We hadden ook kunnen zeggen: kom, we gaan naar Ibiza en maken daar dertigduizend euro op, wat ik echt onzin vind. Of je koopt een boot waar je nog jaren plezier van hebt. Nou, dan ga ik voor dat laatste, hoor.”

Spaarzaam

Mart is naar eigen zeggen spaarzaam omdat hij zo snel mogelijk wil kunnen rentenieren. “Ik wil het zo snel mogelijk gemaakt hebben voor later, dus ik reis het liefst twee keer op hetzelfde kaartje, zeg maar. Mocht ik in een impuls toch iets geks willen kopen, dan grijpt mijn vriendin in. Zij is heel goed voor me en wil ook zo veel mogelijk sparen.”

Ze draaien thuis iedere cent om. “Natuurlijk koop ik weleens dure kleren, dat hoort ook bij mijn vak. Laatst heb ik nog schoenen van een paar honderd euro gekocht, maar dan ben ik er wel doodziek van als ze vies worden. Ik denk dan niet: ik koop wel nieuwe, nee, ik ga als een malle schoonmaken.”

Zo gewoon gebleven.

Instagram

Mart in de Beau Monde:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Mart Hoogkamer gevoelig is voor sterallures?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen