Mart Hoogkamer stelt teleur: ‘Flikker op met je witte kunstgebit!’

Mart Hoogkamer stelt behoorlijk teleur met de patserige uitspraken over zijn ‘vakantiegeld’. Privé-sterjournalist Jan Uriot is wel een beetje klaar met de zanger: “Met z’n witte kunstgebit!”

Mart Hoogkamer © AvroTros

Ze beginnen als de sympathieke underdog, maar als het grote geld begint te komen dan veranderen jonge zangers vaak razendsnel in ietwat arrogante snuiters. Of het nou gaat om rapper Snelle die baalde dat hij door corona geen nieuwe Audi kon kopen of Rolf Sanchez die zijn rijkdom zó graag etaleert dat hij daar af en toe flink de mist mee ingaat.

30 duizend euro

En ook Mart Hoogkamer voegt zich nu in dat rijtje. De zangeer zat afgelopen zomer flink te twijfelen waar hij 30 duizend euro aan zou gaan besteden: een boot of een vakantie naar Ibiza. Hoe we dat weten? Dat zegt hij zelf in een uitgebreid interview met de Beau Monde.

Privé-sterjournalist Jan Uriot krijgt daar een nare smaak van in zijn mond, vertelt hij in de rubriek Wat Vindt Jan. “Weet je wat zo gek is? Dat aandoenlijke en het schattige is een beetje van Mart af.”

Witte kunstgebit

Mart was in het begin heel leuk, vindt Jan. “Ik herinner me nog dat hij zeventien jaar was en hij bij Holland’s Got Talent stond om Willy Alberti na te doen, weet je wel. Dat was gewoon aandoenlijk, dat was hartstikke leuk en dat is er van af. Want wat gebeurt er nou weer van de week?”

Hij vervolgt: “Dan roept hij opeens met dat witte kunstgebit van: ‘Ik weet nou niet waar ik 30 duizend euro aan moet gaan besteden. Moet ik dat nou gaan besteden aan een boot of moet ik die 30 duizend euro gaan besteden aan een vakantie?’ Dan denk ik: flikker jij nou gauw een eind op.”

Leuke jongen

Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn denkt dat Mart een beetje last begint te krijgen van sterallures. “Hij begint te veel in zichzelf te geloven nu, hè?”

Jan: “Ja, dat denk ik. Ik hoop wel dat het goed met hem blijft gaan en het wel een leuke jongen blijft.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Mart Hoogkamer patjepeeër-achtige trekken begint te vertonen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen