Marco Borsato is 56 jaar geworden: ‘Leontine niet naar verjaardag’

Marco Borsato is vandaag 56 jaar geworden. De zanger zit nog altijd in het zwartste jaar van zijn leven, dus heel uitbundig zal het niet gevierd worden. “En Leontine? Nee, die komt waarschijnlijk niet.”

Marco en Leontine Borsato © YouTube

Van de populairste zanger van Nederland tot vreemdganger tot persona non grata: het kan verkeren. Het zwartste jaar uit het leven van Marco Borsato tot nu toe zit er bijna op, maar eerst is hij vandaag nog 56 jaar geworden. “Dat moet voor hem toch ook wel een dubbele dag zijn in dit jaar”, zegt Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden in Strikt Privé.

Heel erg dubbel

Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat Marco niet helemaal down the drain meer is. “Alles is voor hem heel erg dubbel en dat al meer dan een jaar lang. Als je zó van je troon gestoten wordt of valt of ervoor gezorgd hebt dat… Dat zal nog moeten blijken, maar ja… Hij heeft wel heel goede vrienden om zich heen, hoor, daar in Alkmaar.”

Hij vervolgt: “Niet voor niets is hij na de scheiding teruggegaan naar zijn geboortegrond, of in elk geval waar hij opgegroeid is. Daar heeft hij een hechte vriendenclub om zich heen. Daar zal hij het ongetwijfeld mee gaan vieren dit jaar.”

Waar is Leontine?

Evert duimt voor Marco. “Laten we voor hem hopen dat er volgend jaar rond deze tijd meer duidelijkheid is en dat hij weet waar hij aan toe is en dat het publiek ook zijn eigen plek kan bepalen: blijven we fan van Marco Borsato met z’n allen of vinden we inderdaad dat hij straf verdient? Dat zal in 2023 een van de grote showbizzgebeurtenissen worden.”

Komt zijn ex Leontine Ruiters vanavond nog naar Marco’s verjaardagsfeestje? Of is die druk het geld van haar nieuwe lover aan het tellen? “Ze zullen zeker appen of weet ik veel of in elk geval bellen of zoiets. Ik denk niet dat ik een fotograaf in de kou ga zetten om te kijken of Leontine daar voorbij komt, want die kans acht ik eigenlijk wel klein.”

Strikt Privé

De podcast Strikt Privé:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Marco Borsato vervolgd gaat worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen