Marc-Marie Huijbregts lacht om akelig nieuws over Wendy van Dijk

Het lijkt erop dat Marc-Marie Huijbregts weinig sympathie heeft voor Wendy van Dijk. Hij moet namelijk ontzettend lachen om een behoorlijk vernietigende kop over de presentatrice.

Marc-Marie Huijbregts en Wendy van Dijk © RTL, NPO

Het is geen geheim dat Wendy van Dijk niet meer de grote televisiester is die ze ten tijde van haar jaren bij The Voice of Holland was. Na haar transfer naar SBS 6 heeft de presentatrice haar carrière als een plumpudding ineen zien zakken en ook op dit moment is ze op de buis met een grote flop, namelijk Liedje Op Het Eerste Gezicht.

Wendy uitlachen

Volgens roddelblad Weekend is er geen redden meer aan. “Met een hele reeks aan geflopte programma’s op haar naam is het de vraag of Wendy nog wel zo’n grote tv-ster is”, aldus het showmedium.

De kop op de cover van het blad? ‘DRAMA voor Wendy: carrière op dood spoor?’ Behoorlijk vernietigend, maar toch moet Marc-Marie daar hartelijk om lachen in de nieuwste aflevering van zijn podcast.

‘Dood spoor, hahaha!’

Co-host Aaf Brandt Corstius ziet op een gegeven moment de Weekend op tafel liggen. “Ik zie Wendy van Dijk.”

Marc-Marie lachend: “Ja, Wendy van Dijk heeft geloof ik een carrière op dood spoor. Hahaha.”

Aaf: “Hahaha, nou dat staat daar. Er staat geloof ik wel een vraagteken achter.”

Marc-Marie: “Iemand kan die carrière ook wel aan komen duwen, maar goed. Schijnbaar heeft die een programma waar niemand naar kijkt, maar dat weet ik niet, want ik kijk er niet naar. Hahahaha.”

‘Geen idee wat zij doet!’

Aaf laat vervolgens heel duidelijk blijken dat ze nog nooit gehoord heeft van Wendy’s huidige show Liedje Op Het Eerste Gezicht. “Ik weet ook niet eens wat het is eerlijk gezegd.”

Marc-Marie heeft ook geen flauw benul waar Wendy mee bezig is. “Nee, ik ook niet! Ik weet niet welk programma zij nou presenteert!”

Het is niet de eerste keer dat Aaf en Marc-Marie lachen om Wendy van Dijk. Ze hadden in de lente ook al dikke pret over het plan om haar naar de Pools-Oekraïense grens te sturen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Marc-Marie Huijbregts imagoschade opgelopen door geen compassie te tonen met de DWDD-slachtoffers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen