Leontine Ruiters ondanks roddels nog steeds met miljonair John

Leontine Ruiters is ondanks de pittige geruchten nog steeds samen met haar nieuwe, steenrijke liefdespartner John Huiberts. Sterker nog: hij loopt nu voor het eerst officieel aan haar zijde.

Leontine Borsato en John Huiberts © Instagram

Het recht om met rust gelaten te worden door de media hebben Leontine Ruiters en haar nieuwe geldautomaat John Huiberts voorgoed verspeeld. De twee besloten in oktober namelijk uitgebreid te poseren voor een lange fotoreportage in de Story. Op de dag dat het blad uitkwam, zag Yvonne Coldeweijer haar inbox volstromen met dirt.

Pittige roddels

Yvonne heeft in de afgelopen weken een beeld geschetst alsof deze John een soort polygamist is die op elke straathoek een andere vriendin heeft zitten. Op een gegeven moment zou hij zelfs meerdere relaties tegelijk hebben onderhouden, zelfs nog tijdens zijn beginfase met Leontine.

Kennelijk hebben die geruchten weinig impact op Leontine, want de twee zijn nog altijd gelukkig samen. Hij vergezelde haar afgelopen week zelfs voor het eerst officieel als haar vriend, meldt de Story.

Nog steeds samen

Paparazzo Edwin Smulders heeft Leontine en John namelijk op de foto gezet tijdens een feestje van Monique des Bouvrie in haar winkel Het Arsenaal, waar ze een nieuwe showroom presenteerde.

Die liefdevolle foto staat deze week in de nieuwe Story. “Voor mij is het heel veelzeggend dat Leontine hem daar mee naartoe nam, want op deze écht Gooische party liepen veel vriendinnen van haar rond”, legt Edwin uit.

‘Het is serieus’

Leontine zou naar zo’n intiem feestje niet zomaar iemand meenemen, weet Edwin. “Dat John bij deze gelegenheid voor het eerst officieel aan haar zijde liep, zegt mij dan ook dat het serieus tussen hen is.”

Multimiljonair John wordt in elk geval goedgekeurd door Edwin. “John vind ik een heel aardige, spontane vent uit Brabant, waar ikzelf ook vandaan kom. Hij laat Leontine stralen van geluk en dat is haar van harte gegund.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Leontine Borsato een gold digger?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen