John de Bevers jongere vriend krijgt geen d*ckpics voor kerst

Kees Stevens (37), de twintig jaar jongere vriend van John de Bever, krijgt geen d*ckpics voor kerst. “Op Instagram had ik 130 volgers en nu ineens 16 duizend. Maar d*ckpics krijg ik nooit.”

John de Bever © RTL

Veel BN’ers, en dan met name vrouwelijke, hebben ermee te maken: mannen die ongevraagd foto’s sturen van hun zuurstok. En hoewel John de Bever zijn jongere vriend Kees Stevens ziet als een sappig hapje, denken de kijkers daar kennelijk anders over. Hij krijgt namelijk nóóit een d*ckpic, vertelt hij in een openhartig kerstinterview met Party.

Geen d*ckpics

Kees krijgt geen d*ckpics voor kerst. “Op Instagram had ik 130 volgers en nu ineens 16 duizend. Ik vind dat wel leuk. D*ckpics krijg ik nóóit.”

Terwijl ze poseren voor de kerstboom, geeft John zijn vriend direct een reprimande: “Zeg dat nou niet, want dan krijg je straks allemaal zulke foto’s.”

Kees: “Ik bedoel ermee te zeggen dat wij niet uitstralen ervoor open te staan.”

Met rust gelaten

Krijgt Kees dan nooit mailtjes van mannen? “Ik heb nadat mijn haartransplantatie in het nieuws kwam en in De Bevers te zien was wel zo’n honderd mailtjes van mannen gehad die daar meer over willen weten. Maar op s*ksgebied word ik met rust gelaten. Ik denk dat dit komt omdat ze op televisie ook wel zien dat het geen zin heeft om iets bij mij te proberen.”

Wat dan? “Ik vind Café Montmartre in Amsterdam wel leuk om uit te gaan, maar verder komen we niet in homokroegen. John en ik hebben ook helemaal geen homovrienden. Ja twee, een stel uit Abbekerk. Maar verder zitten wij niet in die scene.”

Pilletje

Nee, geen wilde feestjes voor John en Kees. John: “Kees en ik zijn geen types voor de disco, houseparty’s en een pilletje.”

Heeft hij misschien wél veel sjans? “Niet dat ik weet. Volgens mij hoeven ze zo’n oude man niet, haha. Ik ben daar ook helemaal niet mee bezig.”

Kerstgroet

Een kerstgroet van De Bevers:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de realityserie van De Bevers de volgende kerst haalt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen