Evert Santegoeds heeft niet alleen interesse in BN’ers: ‘Ook in Hitler’

Evert Santegoeds ziet zichzelf niet als een oppervlakkige man die alleen maar in BN’ers geïnteresseerd is. De hoofdredacteur van Privé leest bijvoorbeeld ook graag over Adolf Hitler.

Evert Santegoeds © Shownieuws

Hij mag dan wel de grote baas van Privé zijn, maar dat betekent niet dat Evert Santegoeds zijn dagen volledig vult met het lezen van nieuwtjes over BN’ers. Zijn interesses reiken veel verder dan dat, legt hij uit in zijn podcast Strikt Privé. “Nee, zeker niet, dat zou ook wel erg dun zijn.”

Everts fascinatie

Evert wordt ernaar gevraagd door een van zijn luisteraars. “Is entertainmentnieuws het enige nieuws waar jij in geïnteresseerd bent, Evert?”, vraagt meneer Niels.

Nee, benadrukt Evert. “Nee, ik interesseer me echt in heel andere dingen en ook heel breed in wat er in de wereld gebeurd. Ik ben vooral heel gefascineerd door de Tweede Wereldoorlog. Als je in mijn boekenkast kijkt, dan zijn er wel een paar planken vol boeken, die ik ook allemaal gelezen heb.”

Adolf Hitler

Adolf Hitler en zijn entourage fascineren Evert mateloos. “Over Speer bijvoorbeeld. Een heel interessante figuur; de rechterhand en architect van Hitler.”

Evert vindt het heerlijk om in zijn stoel te ploffen om over al die gruwelijkheden te lezen. “Daar interesseer ik me heel erg in als het niet gaat over Corry Konings en Frans Bauer.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie ziet u liever als showkenner?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen