Dries Roelvink klaar met Paul de Leeuw: ‘Heel goedkope humor’

Dries Roelvink neemt na het naaien van Tino Martin alwéér een bekende collega te grazen. Ditmaal is Paul de Leeuw aan de beurt, die volgens hem wel héél passé is. “Met zijn goedkope humor!”

Paul de Leeuw en Dries Roelvink © RTL, NPO

Paul de Leeuw is overladen met complimenten na zijn meest recente Sinterklaas-show voor de publieke omroep. Veel kijkers riepen dat het tijd is om de presentator weer een eigen personalityshow te geven. “Ja, dat verbaasde mij. Ik kreeg het gevoel: we hebben het wel gehad met die De Leeuw”, zegt hij daar zelf over.

Dries haalt uit

Toch loopt niet iedereen warm voor een terugkeer van Pauls ouderwetse personalityshows. ‘Na het succes van zijn Sintshow: moet Paul de Leeuw terugkomen met De schreeuw van De Leeuw?’, legt weekblad Story voor aan haar BN’er-panel. Degene die daar het negatiefst op reageert is Dries.

Het lijkt Dries een héél slecht idee. “Nee. We zijn wel klaar met de manier van tv maken van Paul. Vaak goedkope humor over de rug van kansarme mensen”, sneert hij meedogenloos.

Oorlogspad

De sneer van Dries is opvallend, omdat hij deze week in een ánder entertainmentblad ook een andere collega naait, namelijk Tino Martin. Waar Tino in de media continu ontkent dat hij wel eens dronken op het podium staat, vertelt Dries vrolijk aan de Weekend dat Tino dat tijdens een vertrouwelijk gesprek tussen hen beiden wél bekend heeft.

Tino zit daardoor met de gebakken peren. Hij had gisteren een groot optreden, waar hij ook nog eens geïnterviewd zou worden door Shownieuws, maar dat vraaggesprek zegde hij af vanwege de uitspraken van Dries.

Marga en Hans

Er zitten overigens nog twee prominenten in het Story-panel die de comeback van Pauls personalityshows niet zien zitten, namelijk Marga Scheide en Hans Cornelissen. Zij zegt: “Nee. Als het de laatste keen geen succes was, dan liever iets nieuws bedenken. Hij kan veel, dus…”

BN’ers die wél positief zijn, zijn Johan Vlemmix, Rob Geus en Ronnie Tober.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen