Douwe Bob kotst op Yvonne Coldeweijer: ‘Zij is echt liefdeloos’

Douwe Bob ergert zich een versuffing aan Yvonne Coldeweijer, de vrouw die zijn bevruchtingscircus aan het licht heeft gebracht. “Het is een onwijs liefdeloos bestaan dat zij leidt.”

Douwe Bob en Yvonne Coldeweijer © YouTube, RTL

Yvonne Coldeweijer onthulde aan het begin van het jaar dat Douwe Bob drie kinderen bij drie verschillende vrouwen heeft gekregen. Dat bevruchtingscircus heeft tot enorm veel grappen geleid, maar de werkelijkheid is iets minder leuk voor de zanger. Hij ziet namelijk niet al zijn kinderen even vaak als hij zou willen.

Liefdeloos bestaan

Volgt hij een beetje wat Yvonne allemaal doet? “Nee, hoor”, zegt hij heel blasé in gesprek met de Nieuwe Revu.

Interesseert het hem niet? “Absoluut niet. Ik wens die vrouw heel veel wijsheid en liefde toe. Dat bedoel ik niet passiefagressief, ik meen het echt. Het is een onwijs liefdeloos bestaan dat zij leidt. Het lijkt me moeilijk om iedereen naar beneden te trekken. Dat moet iets met je doen, toch?”

‘Druk maken? Nee!’

Het lijkt Douwe behoorlijk hoog te zitten. Verder wil hij er naar eigen zeggen helemaal niets meer over zeggen. “Verder wil ik er ook niet te veel woorden aan besteden. Ik leid een leuk en mooi leven met familie en vrienden om me heen.”

Hij besluit: “Moet ik me dan druk gaan maken over dit soort mensen? Dat ga ik gewoon niet doen.”

Yvonne reageert

Wat vindt Yvonne van deze pittige sneer? Zij denkt vooral met veel plezier terug aan haar babyprimeur. “Wat heb ik gegierd om deze babyscoop. De memes, de grappen; ik heb drie dagen gestrekt gelegen. Fantastisch”, reageert ze.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen