Debby Gerritsen: ‘Suzan & Freek hebben toch een open relatie?’

Debby Gerritsen, columnist van het AD, heeft een behoorlijk pikante roddel over Suzan & Freek de nationale televisie opgeslingerd. “Zij hebben toch een open relatie met elkaar?”

Suza & Freek en Debby Gerritsen © Instagram, SBS 6

Suzan & Freek waren in de zomer het mikpunt van de juicekanalen, die een aantal smeuïge roddels over hen hebben verspreid. Met name het pikante gerucht over een vermeende affaire tussen Freek en Maan de Steenwinkel vond gretig aftrek. Ze zouden de liefde hebben bedreven in een bezemkast na een Vrienden van Amstel Live-concert.

Open relatie?

Het juicekanaal Juice Channel berichtte uiteindelijk dat Suzan & Freek een open relatie zouden hebben. “Ze mogen dus af en toe een avontuurtje met een ander beleven. Ook melden de meeste bronnen ons dat vooral Freek degene is die er maar al te graag van geniet.”

Hoewel Suzan & Freek een heel imago hebben gebouwd rondom hun ogenschijnlijk traditionele liefdesrelatie, zijn de twee in het echt dus veel ondeugender dan ze doen voorkomen, aldus het juicekanaal.

Debby roddelt

AD-columnist Debby Gerritsen besloot die roddel gisteren de nationale televisie op te slingeren bij de talkshow HLF8. Daar ging het onder meer over de Suzan & Freek-documentaire die door Netflix is aangekondigd. “Er gaan toch ook verhalen dat zij een open relatie hebben? Om er even wat juice in te gooien.”

Ronald Molendijk cynisch: “De documentaire wordt steeds interessanter.”

Presentatrice Leonie ter Braak: “Wie zegt dat? Is dat zo?”

Debby: “Ja, ik hoor weleens wat.”

‘Alleen Freek?’

Jort Kelder daarop gevat: “Of heeft alleen Freek een open relatie?”

Debby: “Ja, dat is vaak zo, hè, bij een open relatie?”

Heel erg onder de indruk zijn ze bij in HLF8 in elk geval niet van Suzan & Freek. “Ik vraag me eigenlijk af wie Suzan & Freek zijn, maar goed. Zijn die mensen echt interessant? Wat is er spannend aan Suzan & Freek?”, zegt Jort.

Verdienmodel

Suzan & Freek zijn volgens Ronald helemaal niet documentairewaardig. “Het is een verdienmodel, maar zij verdienen natuurlijk op geen enkele manier nog een documentaire als je zo jong en zo gelukkig samen bent. Er moet een soort ondergrens zijn”, zegt hij.

Wat voor ondergrens? “Keith Richards is bijvoorbeeld documentairewaardig. Dan heb je een leven, dan ben je geweigerd in Amerika, je bent gevlucht, dán.”

‘Wie is er fan?’

Columniste Yesim Candan vindt Suzan & Freek niets. “Wie is er fan van hen?! Ik niet. Wie luistert er naar Suzan & Freek? Ik ken niemand die naar hen luistert in mijn omgeving. Ik heb nog nooit een lied van hen gehoord. Ze zijn zó niet interessant.”

Ah, en dat uit de mond van de beste vriendin van Ferry Doedens. Dat is dan wel weer geestig.

Ronald Molendijk tot slot: “Suzan & Freek is gewoon een beetje het wittebrood van de muziek.”

Instagram

Suzan & Freek bereiden zich voor op een swingersparty:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Suzan & Freek documentairewaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen