Coen Swijnenberg twijfelde sterk over interview met Jaimie Vaes

Coen Swijnenberg twijfelde sterk toen hij door de LINDA. gevraagd werd voor een dubbelinterview met Jaimie Vaes. Hij vond dat zij wel héél erg een tegenpool van hem was, zegt de radio-dj.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga © Radio 538, NPO

Het tijdschrift van Linda de Mol houdt elke editie een dubbelinterview met een verrassend BN’er-koppel. In het nieuwste nummer zijn de gedegradeerde Radio 538-ster Coen Swijnenberg en de mishandelde influencer Jaimie Vaes naast elkaar gezet. Toen de presentator daarvoor werd gevraagd, moest hij wel even twijfelen.

Grote tegenpolen

Coen doet de bekentenis tijdens het interview met Jaimie. “Volgens mij kun je geen grotere tegenpolen vinden dan jij en ik, dus ik moest wel even nadenken of ik dit interview wilde doen”, zegt hij. Dan snel: “Maar niet lang, want ik ben heel benieuwd hoe het met je gaat.”

Waarschijnlijk zijn de twee bij elkaar gezet vanwege hun passie voor gebakken lucht. Hij vult er zijn radioshow mee, zij haar lippen. Lippen die gelukkig al een tijdje niet gehavend zijn. Coen is er erg van geschrokken dat Jaimie zo mishandeld is. “Ik kreeg buikpijn van de dingen die ik voorbij zag komen.”

Schroefje los

Jaimie vertelt dat het nu heel goed met haar gaat, al merkt ze in haar huidige relatie wel dat haar ex Lil Kleine haar beschadigd heeft. “Ik merk wel dat ik feller ben dan voorheen: ik reageer af en toe misschien wat heftiger op hem, omdat ik mezelf nooit meer in zo’n toxische situatie wil plaatsen. Ik wil controle houden, grenzen stellen.”

Gelukkig begrijpt haar nieuwe vriend Afshin dat goed, zegt Jaimie. “In tegenstelling tot mijn ex is Afshin volwassen: we kunnen over dingen praten. Er is misschien nog wel een klein schroefje los bij mij, maar het wordt langzaam weer vastgedraaid.”

Coens degradatie

Coen vertelt in het interview ook nog over zijn degradatie bij Radio 538. Hij is de felbegeerde middagspitsshow kwijtgeraakt en maakt nu radio op een tijdstip voor de mindere goden. “Ik weet dat het er in ons wereldje niet altijd chic aan toegaat, maar het kwam toch nog best hard aan.”

Het moet voelen als falen als je zo wordt gedegradeerd. Ziet hij het zelf ook als een stapje terug? “Zo voelt het wel, maar dat is niet erg, want ik word gelukkig van radio maken. (…) Het is wat het is, ik lig er niet wakker van en we mogen alsnog wekelijks ons programma maken.”

Fotoreportage

De fotoreportage van Coen en Jaimie in de LINDA. kunt u hier bekijken.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u zin hebben in een dubbelinterview met Jaimie Vaes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen