Bridget Maasland boos op tijdschrift Grazia: ‘Wat ontzettend flauw!’

Bridget Maasland is flink pissig op de redactie van Grazia. Ze is niet blij met de kop boven een artikel over haar optreden in het programma Lago di Beau. “Wat ontzettend flauw om dit uit te lichten!”

Bridget Maasland © Instagram, RTL

Het was dé flop van eerste kerstdag: Bridget Maasland die huilend in haar bikini naast een zwembad zit. Haar zoveelste klaagzang over de media-aandacht voor haar stukgelopen relatie met André Hazes jr. trok weinig bekijks. Er verschenen na de bewuste uitzending van ‘Lago di Beau’ wel veel artikelen over op het internet, onder meer bij tijdschrift Grazia.

Zwartste tijd ooit

Bridget werd in het programma van Beau van Erven Dorens gevraagd naar de zwartste tijd in haar leven. Ze noemde daarop haar scheiding én de media-aandacht voor ‘Brazes’. “Niet eens die relatie, want dat vond ik hartstikke leuk. Daar zit niet eens waardoor het zwaar is, maar wat er daarná over me heen is gekomen”, legde ze uit.

Het leidde tot verschillende koppen in de media. Grazia koos voor: ‘Bridget Maasland over breuk met André Hazes: ‘Zwartste tijd ooit’’, terwijl haar eigen RTL Boulevard kopte: ‘Bridget Maasland had ‘zwartste tijd ooit’ na breuk met André Hazes’.

Bridget boos

Over de kop van Grazia is Bridget nu flink pissig. “Dit heb ik dus niet gezegd in het interview met Beau”, briest de presentatrice in haar stories op Instagram.

Ze vervolgt: “Wat ontzettend flauw om dit eruit te lichten. Ik gaf gewoon antwoord op een vraag van Beau. En dit heb ik niet eens gezegd. Alles wat daarna kwam en ik over mij heen kreeg vond ik zwaar, niet wat hier staat!!!”

Clickbaits

Is het niet een beetje hypocriet dat uitgerekend een presentatrice van RTL Boulevard klaagt over clickbait? Werkelijk álle showmedia hebben daar een handje van, dus ook Bridgets eigen showrubriek.

De presentatrice: “Ik reageer eigenlijk nooit op roddels, aannames, woorden die verdraaid worden voor clickbaits maar ik vond dit een te mooi voorbeeld met Isola di Beau nog vers in het geheugen.”

Verder wil Bridget er geen woorden meer aan vuil maken. Ze is namelijk op vakantie met haar zoontje. “Zo en nu gaan we van New York genieten!”

Artikel verwijderd

De juicekanalen vinden dat Bridget een beetje zeurt. “Waarom Bridget haar woede richt op Grazia is onduidelijk. De hele media kopt hetzelfde en inhoudelijk brengen ze hetzelfde nieuws. De bron is letterlijk je eigen werkgever”, aldus Reality FBI.

En Juice Channel: “Uit welke hoek komt dit ineens? Of is het een slimme zet zodat mensen de aflevering gaan terug kijken aangezien hij afgelopen weekend slecht bekeken is?”

Grazia heeft het artikel inmiddels offline gehaald.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat een presentatrice van RTL Boulevard de laatste is die moet zeuren over de kop van een artikel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen