Bobbi Eden maakt gehakt van Waylon: ‘Moedig? Nee, hij is dom!’

Bobbi Eden, actrice in ondeugende actiefilms, vindt het niet moedig dat Waylon op televisie heeft gepraat over zijn vermeende erectieproblemen. De zanger is volgens haar juist bijzonder laf.

Waylon en Bobbi Eden © NPO, Instagram

Waylon wordt behoorlijk achtervolgd door zijn bekentenis op televisie dat hij last heeft van erectieproblemen. Hij noemde dat als reden waarom hij is vreemdgegaan van zijn vriendin Bibi Breijman. Veel mensen vinden dat vreemd; het broertje van Tim Hofman zou bijvoorbeeld juist afstand houden van vrouwen als zijn tollie niet meer werkt.

Waylons toverstaf

Ook Bobbi Eden gelooft niets van de bewering van Waylon. Ze vindt het dan ook niet ‘moedig’ dat hij op de nationale televisie over erectieproblemen is begonnen. “Nee. Moedig was geweest als hij had gezegd dat hij zijn toverstaf ergens anders in wilde douwen en dat dat dom was”, zegt ze kort maar krachtig in de Story.

Tineke de Nooij, een ander lid van het Story-prominentenpanel, is het met haar eens. “Nog nooit van een vreemdganger zo’n maffe smoes gehoord”, zegt zij. “Hahaha.”

Wolter heeft respect

Wolter Kroes, die het vrijwel altijd voor in opspraak geraakte BN’ers opneemt, vindt het wél moedig van Waylon. “Ja. Ik kan daar alleen maar respect voor hebben. Voor een man is dat heel wat om hier publiekelijk voor uit te komen.”

En Marga Scheide vindt dat ook: “Ja. ABSOLUUT! Het is zijn manier om zijn ‘falen’ uit te leggen. Moedig!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Waylon een moedige man?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen