Blijft dochter Linda de Mol populair? ‘Haar ster kan heel snel dalen’

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, wordt vanuit het Talpa-kamp wel héél erg bejubeld. Superlatieven schieten tekort bij de sterren van oom John de Mol. “Maar wees voorzichtig!”

Noa Vahle © SBS 6

De verering van Noa Vahle begint inmiddels kolderieke vormen aan te nemen. Sommige prominenten doen werkelijk net alsof er een soort tv-godin is geboren. Het is de vraag of ze het nou echt menen of dat ze gewoon een wit voetje willen halen bij de invloedrijke familie De Mol, maar volgens Angela de Jong is één ding zeker: het is too much.

‘Too much!’

AD-mediajournalist Marcus den Blanken vindt Noa goed, maar, zo zegt hij in de AD Mediapodcast: “Het is wel een beetje doorgeslagen in de hoek van complimenten die ze heeft gekregen. Dat werd wel echt een beetje dat ik dacht…”

Angela daarop: “Ja, dat was too much. Dat is gewoon wat VI doet.”

Marcus: “Maar ook op het platform van Linda. Daar stonden ook diverse veren.”

‘Moe van’

Angela: “Laten we maar hopen dat ze niet naast haar schoenen gaat lopen.”

Marcus: “Ik werd echt gewoon een beetje moe van… Op een gegeven moment werd het een sport van: wie kan het grootste compliment aan Noa Vahle geven?”

Dat hebben ze bij Radio 538 stiekem ook wel in de smiezen. Sidekick Jelte van der Goot als Noa de studio inloopt: “Goedemiddag, ga lekker zitten als het überhaupt nog kan door alle veren in je kont.”

Noa: “Dat wordt moeilijk.”

Stijgende ster

Presentator Wilson Boldewijn waarschuwt Noa. Bij Telegraaf TV: “Ik heb met Jan Uriot hier een keer gestaan en toen zei ik van: ‘Overdrijven we het niet een beetje. Is het niet omdat het de dochter van is?’, weet je wel. Dat is zijn eigen leven gaan.”

Hij vervolgt: “Ik heb het overigens wel gezegd, maar ik denk altijd bij zo iemand met zo’n familienaam: je ster kan heel snel stijgen, maar je ster kan ook heel snel dalen. Je moet altijd heel voorzichtig zijn.”

Collega Jordi Versteegden: “Ja, en misschien lopen er wel meer meisjes van 22 rond op deze wereld, in Nederland al, die het ook zo goed kunnen.”

Linda reageert

Wat vindt moeder Linda er eigenlijk van? “Ik heb het uiteraard op de voet gevolgd”, zegt de gevallen tv-koningin tegen de krant.

Ze vervolgt: “Elke dag gekeken, elke dag supertrots op mijn meisje (die de belangrijkste tips al een jaar geleden kreeg toen ze net begon: rechtop staan, rustig en duidelijk spreken, en zoveel mogelijk jezelf zijn) en dat doet ze meer dan fantastisch dus tips heeft ze niet meer nodig.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Noa Vahle iets te veel wordt bejubeld door Talpa-gezichten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen