André Hazes jr. krijgt sneer van collega: ‘Hij is echt zó overdreven’

André Hazes jr. krijgt een flinke sneer te verwerken van collegazanger Wesly Bronkhorst. Hij vindt dat de Hazes-telg heel overdreven doet. “Een ringetje om je hand is leuk, maar niet om al je vingers.”

André Hazes jr. en Wesly Bronkhorst © RTL, William Rutten

Wesly Bronkhorst, een semi-bekende zanger, staat qua carrière diep in de schaduw van zijn beroemde collega André Hazes jr. Toch kijkt hij niet op naar de Hazes-telg. “Ik ken Dreetje al lang. Ik vind dat hij zich wel een klein beetje excentriek neerzet”, zegt hij in een interview met de Weekend.

Hand vol ringen

Het is jammer dat André zichzelf zo is verloren, vindt Wesly. Hij wijst erop dat de zanger een rol speelt. “Met die ringen en kettingen, ik vind niet dat hij helemaal zo is. Ik bedoel, je kunt best een ketting dragen, maar geen vier stuks. En een ringetje om je hand is leuk, maar niet om al je vingers.”

Het is volgens hem vooral een imagodingetje. “Misschien wil hij zichzelf op een bepaalde manier neerzetten. Maar waarom? Dat is niet nodig”, zegt hij. Daar voegt hij snel aan toe: “Voor de rest hou ik gewoon van die gozer.”

Sneer aan Tino

André is niet de enige collega met sterallures, aldus Wesly. Hij wijst ook naar Tino Martin. Lange tijd was hij bevriend met Tino, maar nu die zo beroemd is, hoort hij niets meer van hem. “Het is geen vriend meer. Anders was hij zondag ook wel op mijn 40ste verjaardag geweest. Maar het maakt niet uit.”

Hij vervolgt: “Ik denk dat als ‘ie metselaar was geweest, het anders was gelopen. Dan waren we zeker nog buddy’s geweest en op diezelfde voet met elkaar doorgegaan. We konden lezen en schrijven met elkaar en nogmaals: we hebben ontzettend met elkaar gelachen. Maar het is goed zo. Tenminste, goed… Het is jammer, we waren gabbertjes.”

Instagram

René Froger wil nog wel met Wesly gezien worden:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen