Zoontje Wendy van Dijk vraagt ouders om schoenen van 700 euro

De 19-jarige Sem van Dijk, het zoontje van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, heeft zijn ouders om merkschoenen van zo’n 700 euro gevraagd. “Ben je helemaal gek?!”

Sem van Dijk © Instagram, RTL

Sem van Dijk probeert al jaren om door te breken als BN’er, maar dat wil ondanks zijn bekende ouders nog niet echt lukken. Hij richt zich momenteel op kickboksen, muziek en het posten van allerlei stoere stories op Instagram. Kennelijk brengt dat niet echt veel geld in het laatje, want voor kledinggeld klopt hij nog steeds aan bij vader en moeder.

700 euro

Vader Xander de Buisonjé onthult in de Panorama dat Sem laatst om merkschoenen van 700 euro heeft gebedeld. “Een tijdje geleden wilde Sem heel graag Louboutins, maar ik ga echt geen schoenen van 700 euro kopen, ben je helemaal gek. Dat doe ik met de andere kinderen ook niet”, vertelt hij in het tijdschrift.

Kinderen en peperdure kleding gaan sowieso niet echt lekker samen, merkt Xander. “Laatst hebben we Dex een heel dure trui van Stone Island gegeven die in no time kwijt was. Dan moet je echt weer bonuspunten gaan verzamelen voordat je weer een keer een nieuwe krijgt, daar zijn we heel streng in.”

Canta

Wat vindt Xander van de ophef die in 2019 ontstond toen Sem van Wendy een uit de kluiten gewassen Canta cadeau kreeg? Dat ding kostte meer dan 16 duizend euro, maar al snel kwam aan het licht dat alles bij elkaar gesponsord was. Wendy dook in de slachtofferrol, waarna Peter R. de Vries haar met de grond gelijkmaakte.

Xander: “Zonder daar nu weer helemaal op in te gaan, was het voor mij het allerbelangrijkste dat Sem zo puur en blij reageerde toen hij dit cadeau kreeg. Daar kregen we echt veel leuke reacties op, maar voor mijzelf geldt dat ik mijn kinderen nooit dure spullen geef.”

Lief joch

Op die manier moet Sem niet verwend raken. Hoe kijkt Xander eigenlijk naar de carrière van Sem? “Sem is een ontzettend fijn, lief en volwassen joch. Hij zit op de Herman Brood Academy en dat vind ik supergaaf. Vroeger was hij nooit zo bezig met zijn uiterlijk, maar nu wil hij heel graag gespierd zijn.”

Hij besluit: “Ik ben supertrots op hem dat hij zijn eigen weg kiest, ongeacht wat andere mensen daarvan vinden. (…) In Nederland vinden we het lastig als een acteur ook gaat zingen of andersom, maar laat hem lekker. Doe vooral alles tegelijk.”

Instagram

Sem op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sem van Dijk wil schoenen van 700 euro. Losgezongen van de werkelijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen