Sarah van Soelen haakt af bij serie André Hazes jr.: ‘Klaar mee’

Sarah van Soelen is na anderhalve aflevering al afgehaakt bij de docuserie van haar ex André Hazes jr. “En toen was ik er ook wel goed klaar mee”, briest ze. “Ik heb het ook gewoon gehad.”

Sarah van Soelen © RTL

Goochelaar Hans Klok had afgelopen weekend een premièredingetje waar heel veel BN’ers op afkwamen en ook Sarah van Soelen was erbij. Ze liet zich op de rode loper uitgebreid fotograferen met haar oud-schoonmoeder Rachel Hazes. Best opvallend, omdat Sarah in de media aan de lopende band loop te klagen over haar zoon André.

Sarah afgehaakt

Sarah heeft ervoor gezorgd dat ze volledig uit de docuserie van André zou worden geknipt, maar nu ze helemáál niet wordt genoemd is het ook weer niet goed. Ze vindt dat ze meer credits heeft verdiend voor het steunen van André in een voor hem moeilijke tijd. “En dan word je nauwelijks genoemd in de vijf afleveringen”, zei ze.

Nu beweert Sarah bij de show van Hans Klok dat ze die vijf afleveringen helemaal niet bekeken heeft. “Ik heb anderhalve aflevering gezien en toen was ik er ook wel goed klaar mee”, beweert de Hazes-ex, die de afleveringen in werkelijkheid natuurlijk állemaal bekeken heeft en ze daarna nóg een keer ging bekijken, bij RTL Boulevard.

‘Is nooit leuk’

Het liefst wil Sarah niet meer over André praten, zegt ze, een week nadat ze in Story uitgebreid haar hart luchtte over haar voormalige vorm. “Ja, nee, ik wil er ook niet te veel over kwijt. Het zijn oude dingen wat je dan ziet. Dat is nooit leuk, maar ik heb het ook gewoon gehad.”

Ze vervolgt: “Het is klaar, ik ben al zo lang verder met mijn leven en om dan elke keer weer terug te gaan naar een ex… Ja, dat is toch niks? Of, in ieder geval, het lijkt me van allebei de kanten ehhh… Ja, dom.”

‘Het is klaar’

Sarah verkondigt bij Shownieuws dezelfde boodschap. “Daar wil ik verder niet over praten. Het is voor mij een afgesloten hoofdstuk, dus het is klaar.”

Heeft ze nog contact met André? “Nee, nee, nee, zit er ook niet in. Voor mij is het gewoon klaar. Het is afgesloten. We zijn al een jaar verder en iedereen z’n eigen weg. Ik hoop dat het heel goed met hem gaat en dat hij gelukkig is. Ja, ik ga ook verder met mijn leven.”

In de rij

Staan de mannen voor Sarah in de rij nu ze alweer geruime tijd single is? “Dat valt wel mee hoor. Ik ben niet op zoek, laat ik het zo zeggen. Ik ben lekker alleen in mijn huisje, dus ik ben helemaal content, ja.”

Sarah is helemaal content. Kijken hoe lang het duurt voordat ze weer klagend in een roddelblad staat.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sarah van Soelen is 'klaar' met André Hazes jr., maar raakt zelf niet over hem uitgepraat. Beetje psycho?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen