Rob Kemps verbijstert Yvonne Coldeweijer: ‘Dit gebeurt niet vaak’

Rob Kemps zorgt voor verbijstering bij juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Ze heeft haar volgers gevraagd om juice over de in opspraak geraakte entertainer, maar kan dat vooralsnog niet vinden.

Yvonne Coldeweijer en Rob Kemps © RTL, YouTube

Het was even flink slikken voor Rob Kemps. Hij lag vorige week voor het eerst in zijn carrière zwaar onder vuur, nadat hij er actief voor zorgde dat Vandaag Inside geen beelden van hem mocht uitzenden. VI onthulde dat hij overal woest aan de lijn heeft gehangen en dat verbaasde RTL Boulevard niets. Die kreeg Rob óók scheldend aan de lijn: “K*tprogramma!

Rob-onderzoek

Juiceprofessor Yvonne Coldeweijer zat handenwrijvend achter haar beruchte Starbucks-beker. Ze riep gisteren op om informatie over hem in te sturen. “Rob Kemps is al een paar dagen in opspraak omdat hij schijnbaar woedend en schreeuwend allerlei redacties heeft opgebeld… En dat terwijl hij toch een onwijs sympathieke man lijkt op tv!”

Ze vervolgde: “Ik wil graag een onderzoekje doen. Zijn er spionnen die Rob persoonlijk kennen en hun ervaring willen delen? Je blijft natuurlijk te allen tijde anoniem. Slide in mijn DM.”

Geen juice

Nu, een dag later, komt Yvonne met de resultaten. “De uitkomst van het onderzoekje is verrassend. Ik heb serieus bijna alleen maar positieve berichten ontvangen over Rob. En dat gebeurt niet vaak, kan ik je zeggen. 😂 Bijna nooit zelfs. Dat op zichzelf vind ik al een prestatie. 😂”

Ze vervolgt: “Ik wil het daarom even voor hem opnemen. Zowel voor als achter de schermen is Rob schijnbaar nagenoeg altijd vriendelijk en beleefd. Van een kort lontje is ook echt helemaal geen sprake, dus ik begrijp ook helemaal niet wat er gebeurd is!”

Invloed Matthijs?

Johan Derksen, Luuk Ikink en Rob Goossens denken dat Rob Kemps zich negatief laat beïnvloeden door Matthijs van Nieuwkerk. “Zou zomaar kunnen”, zegt Yvonne daarover. “Misschien had Rob ff z’n dag niet. Kan gebeuren.”

Rob verdient volgens Yvonne het voordeel van de twijfel. “Mijn spionnen delen alleen maar complimenten over Rob, dus ik denk dat we ook niet moeten overdrijven in de media over wie zich allemaal misdraagt. Sommige BN’ers zijn gewoon okay.”

In shock

Tot slot laat Yvonne weten dat ze wél is geschrokken van het publieke geheim dat Rob helemaal niet de échte zanger is van Snollebollekes. “Ik ben wel in shock over dat hij niet de stem van de Snollebollekes is. 😂 Maar goed, who cares.”

Rob is nog niet voor een camera verschenen sinds de controverse over hem begon. Hij heeft beloofd om aan te schuiven in Vandaag Inside, maar wel pas ‘als alle hectiek voorbij is‘.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen