‘Rick Brandsteder bedriegt zijn prille liefde Nicolette Kluijver nu al!’

Rick Brandsteder bedriegt zijn vermeende nieuwe geliefde Nicolette Kluijver nu al, stelt de beruchte juicekoningin Yvonne Coldeweijer. “Ze gaan nu sowieso ontkennen dat ze samen zijn.”

Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver © Instagram

Het heeft er volgens Yvonne Coldeweijer alle schijn van dat bij Expeditie Robinson de vonk is overgeslagen tussen presentatoren Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder. Nicolette plaatst de laatste maanden allerlei liefdevolle filmpjes, foto’s en stories met Rick. De foto van afgelopen woensdag was het toppunt: daarop poseerden ze wel héél romantisch met elkaar.

Rick regelt Bibi

Nicolette en Rick zijn volgens Yvonne gewoon een setje, maar volgens haar is er nu al trouble in paradise. “Hoewel Nicolette Kluijver woensdagavond in de wolken leek met haar suggestieve post, was Rick met hele andere dingen bezig”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Wat dan? “Afgelopen woensdag had hij met Nicolette een etentje ter afsluiting van Expeditie Robinson. Voor en tijdens het etentje regelde hij via insta DM een avontuurtje voor die avond met Bibi, die hij nog kent van Temptation Island.”

Nightcapje

Yvonne deelt daarop een privégesprek tussen Bibi en Rick, dat dus vermoedelijk door deze Temptation Island-kandidate is gelekt. Hierop is te zien hoe Rick een thuisdate regelt bij Bibi. “Ik heb eerst een etentje. Dacht misschien daarna een nightcapje bij jou?”, zegt hij.

Opmerkelijk, vindt Yvonne het. “Uiteraard is hij daar woensdagavond even langs geweest voor zijn nightcapje. Als er iets romantisch aan het opbloeien is tussen Nicolette en Rick, dan zou hij dus nu al vreemdgaan. Goed vooruitzicht wel 😂👍”

Schande

Overigens vermoedt Yvonne dat Nicolette en Rick er niet meer voor uit zullen komen als ze inderdaad met elkaar daten. “Let op: ze gaan nu sowieso ontkennen dat ze samen zijn, anders pakken ze wel heel veel schande. 😂”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen