René Froger schiet uit zijn slof: ‘Wat is dit voor iets achterlijks?’

René Froger schiet uit zijn slof voor de camera van De Telegraaf. Hij ergert zich aan een vraag van verslaggever Jordi Versteegden. “Wat is dit voor iets achterlijk?!”, roept de opa-Topper uit.

René Froger, Jan Smit en Jeroen van der Boom © Telegraaf

De Toppers kwamen laatst wat negatief in het nieuws omdat één van hun concerten was afgezegd vanwege een ’tegenvallende’ spaaractie van de Jumbo. De drie overige concerten gingen wél gewoon door, namelijk afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag. “Wij hebben onze kaarten zelf nog nooit zo snel uitverkocht”, klonk het.

Kritische vraag

Boze tongen beweren dat de Toppers gewoon niet meer zo hot zijn. Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden confronteerde de heren daar afgelopen weekend mee achter de schermen van het liedjesfestijn.

Jordi in het filmpje: “Wat zouden jullie tot slot tegen al die mensen – ik hoor het ook vandaag weer hier in de wandelgangen – die zeggen: ‘Ja, de hype is wel een beetje over.’ Wat zouden jullie tegen die mensen willen zeggen?”

René boos

Gerard Joling gelooft er niets van. “Wie zijn die mensen? Wijs ze eens aan.”

Collega Jeroen van der Boom: “Wie zegt dat dan?”

Dan schiet René Froger, de grondlegger van de concertserie, uit zijn slof. “Wie zegt dat dan? Want ik vind dat zoiets achterlijks. Als je nou gewoon drie avonden hier staat en er komen dik 200 duizend mensen… Welke hype is dan over?”

‘Hoezo hype?’

Het slaat sowieso nergens op om nu nog van een hype te spreken, vindt René. “Kijk, een hype had anderhalf jaar geweest, dat was een hype, maar dit bestaat nu al bijna twintig jaar, zoals je al zegt.”

“Ik mag dit jaar mijn vijftigste Toppers doen. Als je dan praat over een hype van vijftig keer, dan weet ik niet of het nog een hype is.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen