Peter Gillis boos op verslaggeefster RTL Boulevard, bijt haar niet

Peter Gillis is gisteren boos geworden op verslaggeefster Kiki van RTL Boulevard. De SBS 6-ster heeft haar echter niet gebeten, wat hij normaal gesproken schijnt te doen als hij boos is.

Peter Gillis © RTL Boulevard

RTL Boulevard-reporter Kiki was gisteren aanwezig bij de rechtszaak tegen de gewelddadige berovers van Mark Gillis. Ook zijn vader Peter Gillis was van de partij en hij is omstreden vanwege de vermeende mishandeling van zijn vriendin Nicol Kremers. Ook is hij in het nieuws omdat vijf van zijn negen vakantieparken dreigen te sluiten.

Peter loopt weg

Logischerwijs werd Peter daarnaar gevraagd door Kiki. Hij antwoordt vervolgens: “Ik kan niet meer vertellen als je zelf allemaal gelezen hebt, want jullie weten het allemaal veel beter als iedereen natuurlijk, snap je? Een faillissement is helemaal niet aan de orde, dus ik zou niet weten waarom.”

Dan raakt hij zeer geïrriteerd en loopt hij weg. “Iedereen heeft zijn mening al en Petertje is al veroordeeld. Maar ik ga nu naar mijn zoon toe, want dat vind ik eigenlijk veel belangrijker, snap je? Jongedame, de groeten.”

‘Ben je doof?’

Kiki: “Maar kunt u mij vertellen hoe het dan zit?”

Peter: “Nee, joh, dat heeft toch geen zin, joh.”

Even later laat zoon Mark zich zien. “We gaan met PowNews in gesprek”, zegt hij resoluut.

Kiki blijft echter vragen stellen. Peter tegen Mark: “Je moet vragen of ze doof is. Dat moet je vragen.”

Not amused

Bridget Maasland laat in de studio weten er niets van te begrijpen. “Hij was not amused, kun je wel stellen, en waarom is hij nou precies zo boos op Kiki, in dit geval, van RTL Boulevard?”

Collega Rob Goossens: “Vooraf ging het eigenlijk nog heel goed. Onze verslaggever had zoiets van: nu we er toch zijn, zo vaak spreken we hem niet en er is nogal wat om met hem te bespreken.”

Bridget: “Het is ook best wel logisch dat we dat vragen.’

Niet gebeten

Rob: “Ze begon over Nicol en de zaak en toen veranderde het al een beetje. Toen ze ook nog vragen stelde over die parken die mogelijk moeten sluiten, beende hij op een gegeven moment weg. Daarna heeft hij Mark ook geïnstrueerd om ons niet meer te woord te staan over die zaak. Toen werd het wat ongezellig.”

Het is gelukkig goed afgelopen. “Kiki is niet in haar rug gebeten, dus wat dat betreft is ze er nog vrij goed van af gekomen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat John de Mol zo halsstarrig vasthoudt aan Peter Gillis?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen