Nicolette Kluijver voedt geruchten over relatie met Rick Brandsteder

Nicolette Kluijver voedt de geruchten dat zij en haar Expeditie Robinson-maatje Rick Brandsteder meer zijn dan alleen vrienden. Ze heeft gisteren snel een foto van hen samen offline gehaald.

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder © Instagram

De geruchten over een liefdesaffaire tussen Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder gaan nu al geruime tijd. Er verschijnen sinds een aantal maanden regelmatig foto’s en filmpjes waarin ze wel héél erg intiem zijn met elkaar. Gisterenavond leek het bijna alsof Nicolette alle geruchten in één klap wilde bevestigen met een romantische foto.

Zoenfilmpje

Het is nu twee maanden geleden dat een zoenfilmpje van Nicolette en Rick (zie onderstaand) meerdere showmedia haalde. Ze vierde toen haar verjaardagsfeestje en werd onder anderen in het zonnetje gezet door Rick. “Het werd héél gezellig, zó gezellig dat Nicolette en Rick elkaar zoenden”, schreef Shownieuws erover.

“Op het moment dat Nicolette haar cadeau openmaakt in het nieuwe Griekse restaurant KAIA in Amsterdam in het bijzijn van haar lieftallige (ex-)collega’s, buigt Nicolette haar hoofd richting Rick. Ze geeft hem een zoen op de mond, daar lijkt Rick niet verbaasd over te zijn.”

‘Hallo, joehoe!’

Yvonne Coldeweijer blikt daar nu op terug op haar juicekanaal. “Weten we dit nog van afgelopen september? Nicolette was jarig en zoende Rick op zijn smoeltje. Maar ze waren alleen vrienden, remember? 😉.”

Er is volgens haar meer aan de hand. “Gisteravond stond deze story ineens online (zie onderstaand). Even later weer verwijderd. Hallo joehoe, er wordt daar gezoend en ze is niet eens jarig! Is dit haar manier om haar relatie met Rick bekend te maken? Lijkt mij wel, hahaha ik lag ff te slapen maar spionnen never sleep. Gefeliciteerd. 😌”

Fragment

Het zoenfilmpje van vorige maand:

Story

De intieme story, die door Yvonne is geherpubliceerd:

Instagram

Nog een intieme foto:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Nicolette Kluijver iets duidelijk wil maken aan de media?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen