Nick & Simon wekken ergernis met tv-plannen: ‘Boycot die twee!’

Nick & Simon wekken ergernis met hun nieuwste tv-plannen. De heren maakten vlak voor het weekend bekend dat ze, ondanks hun vermeende ruzie, een serie over The Beatles gaan maken.

Nick & Simon en Gijs Groenteman © AvroTros, BNNVARA

Met presentator Kees Tol in het midden maken Nick & Simon al jaren docuseries over allerlei bekende artiesten. Na series over Simon en Garfunkel en ABBA, zijn nu The Beatles aan de beurt. Het is dan ook onvermijdelijk dat de twee Volendammers ook allerlei legendarische hits van die band gaan coveren.

Verschrikkelijk

Een héél slecht plan, vindt presentator en Beatles-fan Gijs Groenteman. De presentator spreekt in zijn programma Media Inside zijn gruwel uit over hun tv-plannen. “Ik vind het verschrikkelijk”, zegt hij resoluut.

Hij vervolgt: “Ik vind het heel erg dat een duo dat eigenlijk uit elkaar is gevallen – al die mensen kunnen elkaar niet meer aankijken – en zich nooit echt van heel erg goede smaak hebben getoond… Dat Nick & Simon zich nu over The Beatles gaan uitstorten. Ik vind het heel moeilijk om te verdragen.”

‘Ik ga niet kijken’

Tafelgast Wouke van Scherrenburg vindt het sowieso compleet oninteressant wat Nick & Simon doen. “Ik voel heel erg met je mee. Het enige dat ik ooit van dit duo heb begrepen is dat ze samen stopten en dat ze niet meer samen wilden werken.”

Gijs: “Ze keken elkaar ook niet meer aan.”

Wouke: “Ik hoor nu net van jullie onvolprezen bureauredactie dat ze dus een Beatles-programma gaan maken en meer weet ik er niet van. Ik ga er niet naar kijken en wil er niets van weten.”

‘Boycotten!’

Gijs vindt dat de heren geboycot moeten worden door de Nederlandse televisiekijker. “Mijn mond viel open. Ik ga ook niet kijken.”

Hij besluit: “Het lijkt me heel goed als we dit met z’n allen gewoon gaan boycotten.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen