Matthijs van Nieuwkerk-executie lijkt ingepland: ’Op 19 november’

De veelbesproken executie van Matthijs van Nieuwkerk door de Volkskrant lijkt ingepland. Volgens Guido den Aantrekker wordt het vernietigende artikel over hem op 19 november gepubliceerd.

Matthijs van Nieuwkerk © NPO

Na maanden en maanden zit het Volkskrant-artikel over het vermeende wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk er eindelijk aan te komen. Zelf weet de presentator niet wat de krant gaat onthullen, maar de inhoud schijnt er niet om te liegen. Wat heeft deze BNNVARA-ster al die jaren uitgespookt achter de schermen van De Wereld Draait Door?

Zweet tussen billen

Story-baas Guido den Aantrekker denkt dat Matthijs zich ernstige zorgen maakt. “Matthijs zit nu op die boerderij in Eefde en ik denk toch een beetje met het zweet tussen de billen te wachten tot de Volkskrant naar verluidt komt met een vernietigend artikel, waarin vooral het tirannieke kantje van Matthijs tentoongespreid zal worden.”

Hij vervolgt in de Shownieuws-uitzending van gisterenavond: “Hij heeft een reputatie in Hilversum. Niet alleen dat hij een enorme vrouwenmagneet is gebleken ooit, maar ook dat hij gewoon flink tekeer kan gaan in de studio.”

19 november

De grote vraag is: wanneer komt dat artikel over Matthijs eraan? Guido: “Er wordt nu gezegd, het gonst rond in de wandelgangen, dat het op 19 november zal komen. Dat ligt wel voor de hand met een dikke Volkskrant. We moeten het afwachten of het zo is, maar echt leuk zal hij het zeker niet vinden.”

Johan Derksen spreekt in Vandaag Inside zijn twijfels uit. “Dat gedoe over Matthijs: ik ben benieuwd als dat artikel in de Volkskrant ermee komt, waar ze al vijf maanden mee bezig zijn… Ik vind het best hoor, als jij Matthijs een l*l vindt of dit en dit en dit, en dan met naam en toenaam uitleggen wat de argumenten zijn. Maar niet ‘aldus een zegsman’.”

Wat zegt Yvonne?

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer sprak gisteren, voorafgaand aan Guido’s onthulling, nog het vermoeden uit dat de Volkskrant koudwatervrees heeft. “Ja joh, neem de tijd 😂. Wat doen ze er langgg over! Eigenlijk zouden ze vorige week het artikel over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk publiceren.”

Ze vervolgt: “Ik hoor zojuist van mijn spion dat het is doorgeschoven naar EIND november, omdat ze nog niet klaar zijn. Jaaa jaaaa… Weet je wat ik denk? Komt niet meer. Teveel gehyped, te dun verhaal.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de Volkskrant-executie van Matthijs van Nieuwkerk na alle ophef mee- of tegenvalt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen