Linda de Mol klaagt over 2022: ‘Negatief jaar, mensen zijn hard’

Linda de Mol is echt helemaal klaar met het jaar 2022. Ze vindt dat we in een negatieve tijd zijn beland met mensen die hard zijn en heel zwart-wit denken. “Laten we liever voor elkaar zijn.”

Linda de Mol © Shownieuws

De met lage kijkcijfers kampende Linda de Mol heeft vanmiddag tijdens een of ander evenement voor haar goede doel een verslaggever van Shownieuws te woord gestaan. De gevallen tv-koningin vertelt voor de camera dat ze 2022 zo’n enorm negatief jaar vindt, waarin mensen enorm verhard zijn. Ze wil daar graag tegenwicht aan bieden.

Linda’s doosjes

Linda hoopt met haar goede doel een lichtpuntje te zijn voor de mensen. “Dit is voor de LINDA.foundation de allerleukste dag van het jaar, want dit is de grote inpakdag waarin al die mooie doosjes met meer dan 650 euro aan cadeaubonnen ingepakt worden en dan verstuurd worden naar gezinnen in Nederland.”

Gezinnen met kinderen die het financieel heel zwaar hebben, legt Linda uit. “En echt in armoede leven. Inmiddels weten we dat elk doosje zóveel blijdschap veroorzaakt.”

‘2022 heel negatief’

Het is prettig om met zoiets positiefs bezig te zijn, aldus Linda. “Dat is volgens mij wel heel fijn, want op een of andere manier vind ik het een héél negatief jaar – misschien ook persoonlijk – waarin mensen heel hard zijn en heel zwart-wit.”

Ze vervolgt: “Ik denk juist in deze moeilijke maanden en in tijden van crisis – want daar hebben we gewoon mee te maken, er is een enorme inflatie, mensen hebben het heel erg moeilijk – dat een beetje liever voor elkaar zijn en een beetje solidariteit een lekkere boodschap is.”

Relativerend

Na een jaar te hebben gezwolgen in zelfmedelijden, vindt Linda het nu prettig om zich weer eens bezig te houden met problemen van anderen. “Ik knap hier enorm van op en het relativeert je eigen problemen ook enórm”, zegt ze.

“Want geld maakt niet gelukkig – dat weet ik inmiddels – maar als je helemaal geen geld hebt maakt het je ook heel erg ongelukkig en levert het je een zooitje stress, zorgen en narigheid op die vooral voor kinderen heel erg is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Shownieuws ook nog kritische vragen heeft gesteld aan Linda de Mol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen