Hans Klok wacht rechtszaak niet af: ‘Danny de Munk is een held!’

Hans Klok wacht de rechtszaak tegen Danny de Munk niet af om een oordeel te vellen over de aangifte van verkrachting die er tegen zijn jeugdvriend ligt. “Hij is gewoon een held!”

Hans Klok en Danny de Munk © RTL

Danny de Munk zit al een tijdje in zwaar weer omdat er een aangifte van verkrachting tegen hem ligt. De zanger zelf ontkent alles, maar kan tegelijkertijd geen reden bedenken waarom zijn vermeende slachtoffer daarover zou liegen. Ondertussen krijgt hij steun van vele BN’ers, waaronder Wolter KroesTineke de NooijFrans Duijts en Hans Klok.

‘Hij is een held!’

Inmiddels is Hans zelfs zo ver dat hij Danny publiekelijk uitroept tot een grote held, terwijl de rechtszaak tegen hem nog moet beginnen. “Ik vind het heel knap dat Danny de Munk zijn mond open heeft gedaan over de geruchten over hem en ook tegengas geeft. Dat maakt hem in mijn ogen een held”, zegt hij in de Weekend.

Het is gewoon een geweldige gozer, vindt Hans. “Ik vond zijn betoog in de rechtbank fantastisch, hij brak echt. Ik ken hem vrij goed, heb met hem op school gezeten in Purmerend. Ik snap wel dat deze kwestie hem zo veel doet, hij heeft een fantastisch huwelijk en fantastische kinderen.”

Schatrijk

Hans vindt het sterk dat Danny ondanks alles gewoon is blijven optreden. “In tegenstelling tot die andere bekende mensen die opeens onzichtbaar zijn geworden. Hij laat zich niet misleiden door advocaten.”

Hij besluit: “Bij al die andere BN’ers die zijn aangeklaagd, zegt de advocaat: ‘Niks zeggen, laat mij het woord doen.’ En weet je waarom? Omdat ze er schatrijk van worden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het voorbarig dat Hans Klok zijn jeugdvriend Danny de Munk uitroept tot held?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen