Glennis Grace krijgt keiharde klap van Victor Vlam: ‘Heroïneh**rtje!’

Glennis Grace krijgt een keiharde verbale klap te verwerken van Victor Vlam. De mediakenner vergelijkt het gedrag van de zangeres met dat van een ‘heroïneh**rtje’. “Dit is geen diva.”

Victor Vlam en Glennis Grace © RTL

Het agressieve wangedrag van Glennis Grace en haar knokploeg in een Amsterdamse vestiging van de Jumbo heeft haar carrière in één klap beëindigd. Heel lang heerste in de media het idee dat het misschien wel mee zou vallen wat er allemaal is gebeurd, maar tijdens de Jumbo-zitting bleek alles nog veel erger dan verwacht.

Sophie Hilbrand

Victor Vlam vindt het opvallend, vertelt hij in de podcast De Communicado’s. “Eén van de interessantste momenten die ik voorbij zag komen is dat Sophie Hilbrand in haar eigen talkshow aangaf: ‘Ik dacht eigenlijk dat het niet zoveel voor zou stellen.’ Ze was eigenlijk verbaasd over het feit dat het allemaal zo erg was.”

Hij vervolgt: “Ik moet je eerlijk zeggen dat het allemaal ook wel iets erger is dan ik had verwacht, maar ik had wel verwacht dat het erg zou zijn. Ze heeft ook drie nachten in de cel gezeten en dat doen ze niet zomaar als er niet zoveel aan de hand is.”

Vriendjespolitiek

Waarom heerste lange tijd het idee dat Glennis’ gedrag mogelijk wel was meegevallen? “Ik denk dat het komt omdat Yvonne Coldeweijer oorspronkelijk met het nieuws kwam. Het was een van haar grote scoops in de beginperiode. Misschien dachten mensen daardoor dat het uit zijn verband is getrokken, maar dat blijkt niet het geval te zijn.”

Glennis kent natuurlijk ook veel mensen in de showbizzwereld. “Noem het vriendjespolitiek. Misschien hebben ze daardoor onderschat hoe erg het allemaal is.”

‘Het is over en uit’

Inmiddels is volgens Victor één ding zeker: “Ik denk dat het gewoon over en uit is met de carrière van Glennis Grace. Als John de Mol met een nieuwe talentenjacht op het scherm komt, dan gaat hij natuurlijk niet Glennis Grace vragen als jurylid. Je vraagt haar gewoon niet meer voor dat soort dingen, want je krijgt heel veel gedoe over je heen.”

Het is echt wel eventjes gedaan voor haar, zegt Victor. “De reden dat ik denk dat Glennis Grace hier moeilijker mee weg komt, is dat zij zich heeft geprofileerd als een soort glamoureuze diva.”

Heroïneh**rtje

Glennis trad immers lange tijd op als de Ladies of Soul. “En dit is zúlk niet lady-like-gedrag. Dit is gedrag dat je eerder associeert met een heroïnehoertje dan met echt iemand die een diva is die daar op het podium staat te stralen.”

“Ik zeg niet dat Glennis Grace dat is, maar dat is waar je dit gedrag… Ik bedoel: het is écht ontzettend asociaal gedrag, het is tokkiegedrag, écht tokkiegedrag. Het is denk ik over en uit voor haar en dat is maar goed ook.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaat Victor Vlam te ver met zijn heroïneh**rtje-vergelijking?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen