Angela vindt Waylon ‘slappe zak’, Yvonne noemt hem ‘walgelijk’

Angela de Jong en Yvonne Coldeweijer, de meest gevreesde vrouwen in showbizzland, openen de aanval op Waylon. Zijn leutercrisis wekt bij hen alleen maar meer ergernis op. “Slappe zak!”

Angela de Jong, Waylon en Yvonne Coldeweijer © NPO, YouTube

Waylon heeft zijn privéproblemen weer even goed onder de aandacht gebracht bij de media. De zanger heeft gisteren in een uitgebreid interview met Raven van Dorst vertelt wat de werkelijke reden is dat hij is vreemdgegaan van Bibi Breijman. Hij had last van erectieproblemen en wilde uittesten of zijn lid nog wel omhoog zou komen van een ander.

‘Walgelijk!’

Ongelooflijk, vindt Yvonne Coldeweijer het. Zij heeft een vriendschappelijk verleden met Bibi; de twee hebben zelfs nog eens samen een programma gemaakt. “Dit is zo manipulatief en voor schut voor Bibi dat hij dit op tv vertelt”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Ze vervolgt: “Je kan niet zeggen dat je niet meer opgewonden werd van je eigen vrouw en dus vreemdging met andere chicks, die je wel geil vond. Want dat is toch wat je zegt. Hij trapt zijn eigen vrouw naar beneden om zieltjes te winnen. Walgelijk. We moeten hem eigenlijk allemaal heel zielig vinden. Dit is echt een narcist in hart en nieren.”

Zuchten en steunen

Angela de Jong begrijpt niets van artiesten als Waylon. “Ze zuchten en steunen dat Yvonne Coldeweijer en haar juice-collegaatjes hen voor de bus gooien met ongevraagde onthullingen over vreemdgaan, nieuwe vriendinnen of losse handjes, maar ondertussen. Doen ze er zelf maar wat graag een schepje bovenop”, schrijft ze in het AD.

Erectieproblemen zijn volgens Angela ‘gewoon het zoveelste equivalent van: mijn vrouw begrijpt me niet’. “Je bent voor mij hoe dan ook een slappe zak. (…) Er zit een vriendin thuis die nu wéér haar vuile was breed uitgemeten ziet in de media. Om van de meewarige blikken op straat maar te zwijgen.”

Slap gelul

Het is echt onnodig dat Waylon dit allemaal op straat gooit, vindt Angela. Ze wijst erop dat zijn kinderen dit later ook allemaal te zien krijgen.

Angela vindt het jammer dat het nu niet meer over haar hoogtepunt uit de uitzending gaat, namelijk een intiem gesprek met de andere gast Frédérique Spigt. “Dat is nu volledig overvleugeld door het slappe gelul van Waylon.”

Fragment

Waylon over zijn erectieproblemen:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen