Angela de Jong vindt zichzelf leuke dame, maar wil niet op OnlyFans

Angela de Jong vindt dat ze er best mag wezen, maar heeft geen behoefte om meer van zichzelf te laten zien op een stout platform als OnlyFans. “Nee, alsjeblieft niet. Alsjeblieft niet.”

Angela de Jong en Aran Bade © RTL

Het is ontegenzeggelijk dat Angela de Jong er, zeker voor een vrouw van 46, nog altijd erg goed uitziet. Ze ziet er zelfs dérmate fris uit dat verslaggever Aran Bade haar in de online talkshow Aran on Tour vraagt of ze weleens botox gebruikt. Nee, antwoordt de AD-opiniediva: “Rimpels zijn niet mijn grootste probleem.”

Niet op OnlyFans

Angela zou ook nooit botox overwegen. Ze is blij met wie ze is. “Laat ik nou maar gewoon accepteren dat ik ben wie ik ben. Echt. En eigenlijk vind ik dat stiekem gewoon prima. Dat mag je natuurlijk niet al te hard op zeggen, maar ik vind mezelf best een leuk mens. Ik kan het niet helpen, maar het is echt zo. (…) Waarom zou ik mezelf niet leuk vinden?”

Ondanks haar frisse verschijning heeft Angela nog nooit in een kinky bui een stoute pagina aangemaakt op het internet. “Of heb je een OnlyFans-account en kunnen we je ergens vinden?”, vraagt Aran.

Daarop zegt Angela: “Nee, alsjeblieft niet. Alsjeblieft niet.”

P*rnoster

Angela heeft geen enkele behoefte om een soort vrouwelijke Ferry Doedens te worden, al denken ze daar op de school van haar zoon heel anders over. “Ik moet er soms om lachen, want hij heeft in een klas gezeten en daar maakten de kinderen er altijd van dat ik een p*rnoster was. Dat vond ik hilarisch. Dat is hoe pubers werken.”

Aran schrikt er helemaal van: “Nou, je bent veel, maar dat niet.”

Andere lading

Tot slot laat Angela weten dat ze het vervelend vindt als sommige van haar uitspraken zo uit zijn verband worden gerukt. “Ik vertel het jou nou hier en dat vind ik geen enkel probleem, want ik ben een open boek, maar op het moment dat er net een citaatje uit wordt gepikt en er een apart bericht van wordt gemaakt, dan krijgt het toch een andere lading.”

Het maakt Angela wat voorzichtiger in de uitspraken die ze doet in de media. “Dat maakt het gewoon af en toe dat je wat meer op je hoede bent.”

Juicekanalen

Doelt Angela daarmee op de juicekanalen? Nee, ook gewoon op RTL Boulevard, kaatst ze terug. “Ik had voor De Slimste Mens een aantal vragen ingesproken. Ik moest iets zeggen als: ‘Wat niemand weet is dat ik al een aantal jaren een open relatie heb. Niet alleen met Albrand, maar ook met deze jongen’, en dat was dan de afstandsbediening.”

Ze vervolgt: “Hartstikke hilarisch, maar daar hebben jouw collega’s van RTL Boulevard een doodserieus stukje over getikt met als kop: ‘Angela de Jong heeft een open relatie.’ Dan wil je niet weten hoeveel mensen daarop reageren. Er was zelfs een vaste lezer die zei: ‘Heb je dit nu bewust bekendgemaakt om de juicekanalen voor te zijn?’”

Minnaar

Angela de Jong met haar minnaar:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen