Ali B krijgt steun van Imca Marina: ‘Laten we hem weer terughalen’

Ali B heeft ze nauwelijks nog over: BN’er-vrienden. Imca Marina blijft echter loyaal aan de rapper, die haar carrière een flinke opleving bezorgde. “Laten we er gewoon een streep onder zetten.”

Brace, Imca Marina en Ali B © AvroTros

De ene na de andere BN’er valt door de mand vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag of ander wangedrag, maar we kunnen volgens Imca Marina niet zomaar iedereen cancelen. Ze pleit ervoor om ook weer een aantal gevallen sterren terug te halen, te beginnen met Ali B. Zelf heeft ze namelijk alleen maar positieve ervaringen met hem.

Imca is er klaar mee

Ali wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van verkrachting en grensoverschrijdend gedrag, maar volgens Imca moeten we niet doen alsof dat iets heel nieuws is. “Ik heb het allemaal meegemaakt: bijna iedereen zat wel even aan je. Was het niet per ongeluk, dan wel expres. Grensoverschrijdend gedrag is er altijd geweest”, zegt ze in Weekend.

Het is goed dat men nu nieuwe grenzen stelt, maar we moeten niet doorslaan, vindt Imca. “Ik vind: we moeten erover ophouden, we weten het nu allemaal wel. De tijden zijn veranderd.”

‘Haal Ali terug’

Het is volgens Imca prima dat machtsverhoudingen beter tegen het licht worden gehouden. “Verder: het is gebeurd en we moeten nu flink zijn. Zet er een streep onder.”

Ze pleit ervoor om te vergeten en te vergeven. “Haal Ali B terug. Hij mag van mij absoluut een tweede kans krijgen. Hij is een groot talent en ik heb alleen maar lieve en leuke ervaringen met hem. Al moet ik er wel bij zeggen: ik kwam niet bij hem in de kleedkamer.”

Carrièreboost

Tien jaar geleden kreeg de carrière van Imca een flinke impuls door haar verschijning in het tv-programma Ali B Op Volle Toeren. Er kwamen opeens flink meer boekingen binnen.

Imca zat toen samen in een aflevering met rapper Brace. “Ik heb die twee echt in mijn hart gesloten, en zij mij denk ik ook wel een beetje, haha”, zei ze destijds.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u het eens met Imca Marina? Tijd om Ali B te vergeven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen