Wist Bridget Maasland van heftige snuifsessies André Hazes jr.?

Bridget Maasland werd gisteren in RTL Boulevard kort naar haar mening gevraagd over de nieuwe docuserie van André Hazes jr. Wat wist zij eigenlijk van zijn hysterische snuifsessies?

Bridget Maasland © RTL

De affaire tussen André Hazes jr. en Bridget Maasland was geruchtmakend, maar ligt inmiddels ook alweer een behoorlijke poos achter ons. Het is in elk geval niet meer ongemakkelijk als zij in RTL Boulevard het zoveelste Hazes-item moet inleiden. Heel af en toe, zoals gisteren, wordt ze tóch nog even in verlegenheid gebracht.

‘Dat is opvallend’

Bridget sprak met haar collega’s aan de desk over de première van André’s docuserie: “Nou waren er ook een aantal mensen níet aanwezig die wél schitteren in de documentaire, zoals Monique. Dat is opvallend.”

Monique Westenberg zit uitgebreid in de docu, maar was níet bij de première. Tv-kenner Rob Goossens: “Er lijkt ook wel iets te zijn, want van Videoland mochten we ook geen beelden van Monique uit de serie gebruiken. Monique heeft zelf een foto op Instagram gezet dat ze lekker met kleine Dré kleurplaten aan het doen was.”

Collega Luuk Ikink: “Het management van Monique zegt: ‘Ja, ze is gewoon thuisgebleven, want ze had de documentaire al met André gezien en ze vond het eigenlijk wel prima.’”

‘Jij was er ook niet’

Bridget: “En Sarah zat ook bijna niet in de documentaire, hè? Daar had ze ook om gevraagd. Die was er ook niet. Was de nieuwe Sarah er?”

Rob vervolgens plagend: “Nee, ook niet, dus ehh… Dus wat betreft liefdesleven… Jij was er ook niet geloof ik?”

Bridget kijkt hem zwijgend aan, zonder ook maar een gezichtsspier te verrekken. Rob snel: “Nee, wat betreft het liefdesleven van André was er weinig.”

‘Hoe heb jij gekeken?’

Luuk dan tegen Bridget: “Hoe heb jij gekeken naar die documentaire eigenlijk, Bridget?”

Bridget: “Nou, eigenlijk prima. Op enorme afstand. Het is ook eigenlijk de periode na mij die wordt gevolgd, dus ik heb er eigenlijk weinig mee te maken en zo voelt het ook. Ik moest wel kijken van mijn werk en ik moet het er nu ook over hebben voor mijn werk en dat doen we dan ook.”

Wist ze van gesnuif?

Wat níet aan Bridget werd gevraagd is of zij eigenlijk wist van André’s snuifgedrag. Hij bekent in de docu immers dat hij al sinds zijn vijftiende gebruikte.

Het is jammer en onjournalistiek dat die vraag uitbleef, vindt Televizier-journalist Jef Willemsen. “De André Hazes-docu mag dan wel gaan over de periode na Bridget, maar als Andre aangeeft dat hij al sinds zijn vijftiende verslaafd is aan drank en drugs, dan is een vraag als ‘wat merkte jij daarvan?’ geen onredelijke vraag. Antwoorden staat vrij.”

Ene Anja: “Dat dacht ik dus ook. Bridget moet ook geweten hebben dat hij verslaafd was aan drank en drugs.”

Tweet

De tweet van Jef:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Bridget Maasland wist van het gesnuif van André Hazes jr.?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen