Winston Gerschtanowitz baalt van ‘magere’ prijs in Miljoenenjacht

Winston Gerschtanowitz ging gisteren het land in met een relatief lage geldprijs voor de thuiswinnaar van Miljoenenjacht. “Ik ben helaas op pad met een ietwat mager gevulde koffer.”

Winston Gerschtanowitz © SBS 6

Er staan in de Linda de Mol-show Miljoenenjacht elke week weer miljoenen op het spel. Menig kandidaat gaat naar huis met honderdduizenden euro’s. Het bedrag dat de kandidaat in de studio wint, gaat ook altijd naar een thuiswinnaar. En die wordt dan live in de uitzending bezocht door Winston Gerschtanowitz.

Mager gevulde koffer

Linda’s kandidaat won gisteren echter ‘slechts’ 21 duizend euro. Hij speelde alle hoge bedragen er in een recordtempo uit. “Ik hoop dat de gelukkige thuiswinnaar wel gekeken heeft en niet Winston ziet en denkt: de tonnen gaan me om de oren vliegen!”, zei Linda bijna bezwaard.

Haar collega Winston vervolgens live in beeld: “Ik ben de ene week op pad met een koffer met tonnen en de andere week dus met een ietwat mager gevulde koffer met 21 duizend euro, maar aangezien ik jarig ben vanavond dacht ik: kijk eens wat een leuke taart! Ik kom niet met lege handen op visite.”

‘Zielig voor hem’

De thuiswinnaar bleek een liefdeskoppel op leeftijd. Zij had medelijden met de kandidaat in de studio: “Het was wel zielig voor hem dat al die miljoenen er gelijk uitgingen.”

Winston: “Nou ja, zielig voor hem… Indirect natuurlijk… Het had natuurlijk ook veel meer kunnen zijn voor u.”

Haar partner vervolgens: “We zijn er blij mee. Super.”

Medelijden

Kijkers vinden het jammer voor de thuiswinnaar, is te lezen op Twitter. “Zou je voor dit bedrag Winston je vrijpartij laten verstoren?”, vraagt professioneel tv-kijker Victor Hopman zich af.

RTL Boulevard-verslaggever Joost Maiburg: “Tja, het is een leuk bedrag, maar als je dan eindelijk de finale van Miljoenenjacht mag spelen of Winston op de stoep hebt staan, hoop je toch op een hoger bedrag dan 14.910 euro netto.”

Jack vindt juist weer dat de mensen verwaand reageren. “Best triest dat we tegenwoordig niet meer blij te maken zijn met 21.000 euro.”

Tweet

Een van de tweets:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen