Waylon wekt flink wat verbazing: ‘Waarom in dat verdomhoekje?’

Waylon zorgt voor verbazing met zijn openhartige optreden in de ochtendshow van 100% NL. Daar heeft hij voor het eerst uitgebreid gereageerd op zijn vreemdgaan. “Waarom in dat verdomhoekje?”

Waylon © 100% NL

Waylon was gisteren te gast in de ochtendshow van 100% NL en heeft daar wat algemeenheden opgedist over zijn vreemdgaan. De zanger heeft zijn geliefde Bibi Breijman keihard bedrogen terwijl ze hoogzwanger thuis op de bank zat. Hij is naar eigen zeggen ‘een ongelofelijk domme l*l’ geweest.

‘Je bent zó dapper!!!!’

De presentator van dienst, Koen Hansen, reageerde enorm slijmerig op de uitspraken van Waylon dat hij en Bibi ‘sterker’ uit zijn vreemdgaan zijn gekomen. “Prachtig. Dat vind ik heel hoopvol en dat is lekker en goed om te horen. Gelukkig kies je die weg, maar het is niet makkelijk en dat bedoel ik met dapper. Dat wil ik toch even gezegd hebben.”

Daarop Waylon weer: “Nou, dat vind ik lief.”

‘Het verbaast me’

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het gek dat Waylon zo openhartig is. Eerder zegde hij Eva Jinek af omdat hij niet over zijn vreemdgaan wilde praten en bij Humberto Tan was hij ook nogal zwijgzaam.

Evert aan de desk van Shownieuws: “Hij zat nu meer op zijn praatstoel dan bij Humberto Tan. Dit is een heel verhaal en dat bij 100% NL. Je verwacht het eigenlijk niet, want als je een keer je verhaal doet dan zoek je daar toch een groter podium voor uit, zou je zeggen.”

Verdomhoekje

Waarom zou Waylon dat in vredesnaam bij 100% NL doen, vraagt Evert zich af. “Het verdomhoekje van de radio zou je kunnen zeggen. En daar gaat hij ineens helemaal los en vertelt hij wél een paar dingen.”

“Ja, dat verbaast me, want hij had toch van tevoren al de afgelopen weken wel laten blijken dat hij op tv niet wilde praten over zijn privéleven en dat het over zijn muziek moest gaan.”

Fragment

Waylon bij 100% NL:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Waylon in uw achting gedaald na het nieuws over zijn vreemdgaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen