Tineke de Nooij: ‘Laat Gordon zich maar begraven in die zandbak’

Tineke de Nooij vindt het helemaal prima dat Gordon zijn social media offline heeft gehaald om tot rust te komen in Dubai. “Als hij zich wil begraven in die zandbak, dan moet hij dat zeker doen.”

Tineke de Nooij en Gordon © Janita Sassen, William Rutten

Gordon en Tineke de Nooij waren jarenlang goed bevriend met elkaar, maar inmiddels lijken de twee opnieuw met elkaar gebrouilleerd. Deze maand een jaar geleden liet Tineke zich op televisie denigrerend uit over de keuze van Gordon om te emigreren naar Dubai. Het zou Story-baas Guido den Aantrekker niet verbazen als ze ruzie hebben over een coronatest.

Zandbak

Nu Gordon is verdwenen van social media om tot rust te komen in Dubai, wordt Tineke om haar mening gevraagd door Nieuwe Revu. “Ik ben ervan overtuigd dat hij even helemaal klaar is met het wereldje”, zegt de presentatrice.

Ze vervolgt: “Wat hij ook beslist: als hij het gevoel heeft dat hij geen interviews meer wil geven en zich terug wil trekken in Dubai, dan moet hij dat zeker doen. Als het mediacircus en de ondernemerszorgen hem zoveel stress geven dat hij zich wil begraven in de zandbak van de Verenigde Arabische Emiraten…”

Hollywood

Tineke lijkt er inmiddels vrede mee te hebben dat Gordon is geëmigreerd. “Daar in Dubai is hij misschien voor het eerst in zijn leven wat meer op zichzelf teruggeworpen en heeft hij wellicht andere prioriteiten en interesses ontwikkeld. Ik denk dat dat aan de hand is.”

Ze besluit, kennelijk met enig sarcasme: “Misschien ontwikkelt hij zich in Dubai wel als een fantastische acteur die in Hollywood aan de slag kan. Het zou me niets verwonderen als er zoiets gaat gebeuren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon en Tineke de Nooij lijken weer ruzie te hebben. Wie denkt u dat in dit geval de kwade genius is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen