Tbs-patiënt baalt van vergelijking met Arie Boomsma: ‘Beledigend’

Arie Boomsma is de afgelopen jaren steeds excentrieker geworden. Zó excentriek dat er nu zelfs tbs-patiënten zijn die ervan balen als ze met de hysterische fitnessgoeroe vergeleken worden.

Job Knoester en Arie Boomsma © SBS 6, Instagram

Tegenwoordig haalt Arie Boomsma alleen nog maar het nieuws als hij weer wat raars heeft uitgehaald op sociale media. Veel mensen vragen zich af of hij een klap van de molen heeft gehad of dat hij af en toe gewoon een shot media-aandacht nodig heeft. Het kan natuurlijk ook een combinatie van beide zijn.

Grap over Arie

Arie wordt regelmatig op de hak genomen in de talkshow Vandaag Inside en dat gebeurde laatst ook weer, toen vaste gast en strafrechtadvocaat Job Knoester aan tafel zat. Hij heeft toen een grap gemaakt die niet heel goed is gevallen bij een van zijn cliënten.

Job legt uit in de rubriek In De Wandelgangen: “Ik heb vorige week een grap gemaakt hier over Arie Boomsma. Ik zei: ‘Dat had een cliënt van mij kunnen zijn’, omdat hij weer een raar filmpje had gemaakt. Toen ben ik de dag erna wel aangesproken door een tbs-cliënt van mij.”

Tbs’ers boos

Wat zei die tbs-cliënt toen tegen Job? “Hij zei: ‘Het was een heel leuke uitzending, maar dit is beledigend voor ons als tbs’ers.’”

Wilfred Genee lachend: “Dat is ook weer lekker voor Arie, dit hele verhaal.”

‘Kan me niet schelen’

De laatste tijd laat Job zich steeds kritischer uit aan de talkshowtafel van VI en daar is dus ook Arie het slachtoffer van. “Ik vind het alleen maar juist leuker dat ik meer van mezelf laat zien hier. Dat vind ik leuk.”

Is hij niet bang bepaalde types als Arie tegen de schenen te schoppen? “Nee, dat klopt, maar daar trek ik me nooit wat van aan. (…) Het kan me echt niets schelen wat mensen ervan zeggen.”

Snor

Arie heeft sinds afgelopen week ineens een snor:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen