‘Talitha Muusse hengelt wanhopig naar nieuwe klus bij de NPO’

Talitha Muusse hengelt wanhopig naar een nieuwe presentatieklus bij de NPO, stelt juicekoningin Yvonne Coldeweijer. “Ze heeft aan diverse mensen gevraagd haar naam te noemen.”

Talitha Muusse © Op1

De meeste mensen kennen Talitha Muusse nog steeds van haar blauwe maandag aan de talkshowtafel van Op1. Ze verdween begin vorig jaar bij het programma omdat ze zich op sociale media activistisch had uitgelaten over minister-president Mark Rutte. Sindsdien haalt de presentatrice onophoudelijk uit naar het programma.

‘Waar is Taliet?’

De laatste keer dat Talitha de headlines haalde was afgelopen lente. Ze probeerde toen namelijk om juicekoningin Yvonne Coldeweijer in de val te lokken voor een item op BNR Nieuwsradio, maar dat lukte niet echt. Toch pakte Talitha er groots mee uit en dat leidde tot kritiek van collega-journalisten.

Hoe gaat het inmiddels met Talitha? We horen nog weinig van haar. “Wat is er eigenlijk met Taliet gebeurd? Ze is ineens van de radio verdwenen. Het hele programma lijkt gestopt. Waarschijnlijk tegenvallende luistercijfers. Wilde BNR niet met haar schoolkrantje verder? 😂”, sneert Yvonne op haar juicekanaal.

Wanhopig

Talitha is wanhopig op zoek naar een nieuwe klus, weet Yvonne. “Van een spion heb ik gehoord dat Taliet desperate is voor een nieuwe baan. Ze heeft aan diverse (bekende) mensen die bij de NPO werken gevraagd haar naam daar weer eens te noemen.”

De publieke omroep heeft er echter niet zo’n zin in, weet Yvonne. “NPO is er volgens de spion niet al te happig op om weer in zee te gaan met Taliet sinds ze met ruzie bij Op1 is weggegaan. Het ziet ernaar uit dat de juice prank zich tegen haar heeft gekeerd.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoopt u dat Talitha Muusse een nieuwe presentatieklus krijgt bij de NPO?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen