Stoute echtgenote Samantha Steenwijk geeft mening over Yvonne

Daisy Steenwijk, de ondeugende echtgenote van Samantha Steenwijk, geeft haar mening over Yvonne Coldeweijer. “”Ik heb er geen mening over joh, wat moet ik ervan vinden? Het is prima, weet je.”

Daisy en Samantha Steenwijk © SBS 6, Instagram

Het leven is er voor BN’ers niet makkelijker op geworden de laatste twee jaar. Ze kunnen anno 2022 niet eens meer vreemdgaan zonder dat het op een juicekanaal beland. Daisy, de vrouw van Samantha Steenwijk, belandde onlangs op het kanaal van Yvonne Coldeweijer. Ze konden niet anders dan haar bedrog bevestigen.

Wat vindt Daisy?

Daisy moet wel een schurfthekel hebben aan Yvonne. Of toch niet? Het gerenommeerde entertainmentblad Party vraagt het haar. “Ik heb er geen mening over joh, wat moet ik ervan vinden? Het is prima, weet je. Het is zoals het is en we hebben er alles over gezegd wat we wilden zeggen. Dat is waar we bij blijven.”

Dat keiharde vreemdgaan van haar is bovendien al zó lang geleden, zegt Daisy. Ze vindt dat Yvonne achter de feiten aanloopt. “Het was oud nieuws, dus voor ons is het gewoon zoals het is.”

Opgerakeld

Heeft Yvonne ervoor gezorgd dat Daisy en Samantha thuis weer mot hebben gehad over dat bedrog van haar? “Nee, niet over dit onderwerp, hier was alles al over gezegd. Het was niks nieuws.”

Op de vraag of Samantha nog wel normaal haar werk kan doen met al die juicespionnen die overal zitten, antwoordt Daisy: “Nou ja, haar agenda staat propvol. We hebben heel leuke televisieprogramma’s gemaakt dus ik denk dat we daarin niks tekortschieten. Werk zat.”

Ah, Samantha doet weer mee aan wat panelquizjes. Fantastisch.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Daisy Steenwijk heeft 'geen mening' over Yvonne Coldeweijer. Liegt ze?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen