Soy Kroon krijgt veeg uit de pan: ‘Hij is echt zó arrogant geworden’

Soy Kroon krijgt een flinke veeg uit de pan van Yvonne Coldeweijer. Ze deelt niet alleen pikante juice over hem, maar noemt hem ook nog eens arrogant. “Het is hem naar het hoofd gestegen.”

Soy Kroon en Yvonne Coldeweijer © NPO, Telegram

Het gedrag van Soy Kroon stoort juicekoningin Yvonne Coldeweijer mateloos. De acteur en presentator, die gisteren als sidekick aan tafel zat bij Khalid & Sophie, voelt zich volgens haar helemaal een ster nu hij is doorgebroken als BN’er. “Ik ken Soy dus al een jaar of vijftien, misschien twaalf ofzo”, legt ze uit op haar betaalde juicekanaal.

Soy en Yvonne

Soy en Yvonne begonnen hun carrière beiden in hetzelfde musicalcircuit. Ze kennen elkaar al sinds ‘voordat we allebei ooit een hoofdrol hebben gespeeld’. “Wij kenden elkaar dus als in: toen zei hij nog gedag tegen mij”, vertelt ze.

Dat is snel veranderd. “Op een gegeven moment ben ik doorgebroken met musicals en hij ook en toen veranderde mijn carrière ineens naar YouTuber en toen weet ik nog dat ik hem een keer een berichtje stuurde en dat hij net deed alsof hij me niet meer kende ofzo.”

Awkward en stom

Wat vindt Yvonne daarvan? “Ja, het was echt heel awkward en stom. Ik had zoiets van: fock jou. Ik vond hem toen dus echt ineens mega-arrogant. Het was hem helemaal naar het hoofd gestegen.”

“Ik ben hem daarna nog een paar keer tegengekomen en dan kijkt hij me superarrogant aan. Dan kijkt hij zo weg van: I don’t know you. B*tch, you f*cking know me, ok?”

Pikante juice

Yvonne deelt op haar betaalde juicekanaal pikante juice over Soy. Vooralsnog wil ze daar niet mee naar buiten treden op haar openbare juicekanaal, maar ze sluit niets uit.

“Ik ga dit in de gaten houden. Ik vind het heel juicy.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen