Roxeanne Hazes reageert bij Jinek op vertrek bij Holland Zingt Hazes

Roxeanne Hazes heeft gisteren in de talkshow van Eva Jinek gereageerd op haar vertrek bij de concertserie Holland Zingt Hazes. “Het is een combinatie van verschillende factoren.”

Roxeanne Hazes © SBS 6

Het is voor iedereen duidelijk waarom Roxeanne Hazes opstapt bij de buitengewoon lucratieve concertserie Holland Zingt Hazes: ze is he-le-maal klaar met haar schandaalmoeder Rachel. De officiële reden is dat ze toe is aan een nieuwe stap in haar carrière en dat mocht ze gisteren herhalen in de talkshow van Eva Jinek.

Geen juicy vragen

Het is duidelijk dat Roxeanne voorafgaand aan de uitzending had bedongen dat er geen vragen over haar familieruzie gesteld zouden worden. De talkshowhost stelde namelijk geen één juicy vraag.

Over de reden van haar vertrek zegt Roxeanne: “Het is een combinatie van verschillende factoren, maar de voornaamste is eigenlijk gewoon het focussen op mijn eigen muziek, weet je. Ik heb dit tien jaar lang gedaan met heel veel liefde en plezier en daarvoor heb ik echt elk weekend in het land met zijn muziek opgetreden.”

André als papa

Die optredens heeft ze langere tijd geleden al afgebouwd. “Ik denk dat het ergens ook wel gezond is om mijn vader even op een manier te gaan zien zoals ik die alleen kan zien, gewoon als papa en als opa van Fender en daardoor echt even de tijd krijg om hem ook die mooie rol eigenlijk te geven.”

Ze vervolgt :”Helaas niet meer fysiek dan, maar ik merk dat Fender nu wat vragen begint te krijgen ook. Ik zou het heel mooi vinden om hem daarover te vertellen als opa zeg maar en niet per se als artiest.”

In de hemel

Het zoontje van Roxeanne stelt steeds meer vragen over zijn overleden opa. “Fender vroeg laatst waar zijn andere opa is. Hij noemt hem de opa van de liedjes. Ik vertelde dat opa in de hemel is en toen zei hij: ‘Waar is dat dan?’ Ik zei: ‘Dat is een heel mooie plek op de wolken, waar het altijd gezellig is.’ Toen zei hij: ‘O, daar wil ik ook naartoe.’”

Ze vervolgt: “Toen zei ik: ‘Fen, dat duurt echt nog wel eventjes.’ Ik zei: ‘Daar ga je pas naartoe als je heel erg oud bent en als je niet meer kan lopen.’ En nu zegt hij dus tegen iedereen: ‘Weet je wel dat mijn opa geen voeten meer had?’ Hahaha.”

Deur niet dicht

Roxeanne laat de Holland Zingt Hazes-deur overigens wel op een kier staan. “Het is ook geen definitief afscheid, maar voor nu is het denk ik heel gezond.”

Eva bespaarde Roxeanne niet alleen vragen over de ruzie met haar moeder, maar ook over haar conflict met het aan Rachel gelieerde tijdschrift Story.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Eva Jinek stelde geen vragen over de Hazes-familieruzie. Denkt u dat ze dat wel wilde?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen