Robert ten Brink afgemaakt na lang interview: ‘Wát een lege huls!’

Robert ten Brink wordt keihard afgemaakt door Stéphanie Hoogenberk, columniste van de LINDA. Ze heeft met ongelooflijk weinig plezier geluisterd naar een heel lang interview met de RTL 4-ster.

Stéphanie Hoogenberk en Robert ten Brink © Twitter, RTL

De 66-jarige Robert ten Brink heeft een interview van maar liefst vijf kwartier (!) gegeven aan Gijs Groenteman. Het resultaat is te horen in een podcastserie van de Volkskrant, maar is het beluisteren eigenlijk niet echt waard. Het is namelijk een zeldzaam saai interview geworden en volgens LINDA.-columniste Stéphanie Hoogenberk komt dat door Robert.

Zwartgallige Robert

Robert heeft gewoon geen diepere laag, denkt Stéphanie. De presentator blijft tijdens het interview hangen in allerlei algemeenheden. “Ik kan gewoon lekker thuis op de bank liggen. Dat vind ik geen enkel probleem. Dat ik denk: ach, weet je wel”, zegt hij bijvoorbeeld. En dat op een toon alsof hij iets heel baanbrekends uitkraamt.

Verder geeft Robert toe dat hij op diezelfde bank soms lekker zwartgallig is. “Ik vind het wel lekker om een beetje te zwelgen in een soort van depressieve gedachten. Dat alles voor niets is geweest en dat alles instort.”

Lege huls

Het interview is echt niet om aan te horen, aldus Stéphanie. “Interview met Robert ten Brink geluisterd in de veronderstelling dat zelfs hij best leuk uit de verf kan komen met goede interviewer. Wát een lege huls. ‘Mijn moeder zei altijd…’ En toen vergat hij wat zijn moeder ook alweer altijd zei.”

Stuimig Weertje, een van de volgers van Stéphanie, zegt daarop: “Hahahaha ja, prachtig moment. En de hele tijd sarcastische toontjes en dingetjes.”

Stéphanie: “Ook dat was zo hinderlijk. Dat dichter bij de microfoon kruipen.”

Onsympathiek

Stuimig Weertje: “En toen hij het over vervelende kandidaten had die niet meewerkten, stond ik meteen aan de kant van de vervelende kandidaten. Zeker ook met het verslag van Roelof de Vries in mijn achterhoofd, over zijn deelname destijds.”

Stéphanie: “Ja, en aan de kant van die vrouw die zei dat hij niet met mensen kon omgaan. Waar hij enorme drive door had gekregen.”

Ze is helemaal klaar met Robert. “Je hoort die onaangename kant er toch continu doorheen? Ik vond hem super onsympathiek. Geen greintje sympathie.”

Podcast

Het lange en heel saaie interview met Robert:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen