Patty Brard: ‘Roxeanne als grote pr-winnaar uit Hazes-familieruzie’

Het is volgens Patty Brard evident dat Roxeanne Hazes als publicitaire winnaar uit de meest recente Hazes-ruzie is gekomen. “Dat zie ik ook op mijn socials. Ze komt als grote winnares uit de bus.”

Roxeanne Hazes en Patty Brard © NPO, SBS

Roxeanne Hazes heeft een nieuw liedje uitgebracht en volgens Hazes-watchers is de songtekst een regelrechte sneer naar haar hysterische moeder Rachel. Vorige maand begon Rachel heel erg naar te doen in de media nadat Roxeanne in de kijkcijferhit Beste Zangers vertelde over haar eenzame jeugd en haar ouders die zijn tekortgeschoten.

Hazes-ruzie

Eigenlijk kan Patty Brard zich niet voorstellen dat Roxeanne met haar nieuwe liedje terugslaat naar Rachel, vertelt ze in Shownieuws. “Rox is tot nu toe de enige geweest die niet in deze hele familieaffaire in al deze ruzies gemengd wilde worden. Waarom zou ze dan nu een nummer uitbrengen waarin ze tegen haar moeder spreekt?”

Collega Bart Ettekoven: “Er is eerder ook wel een nummer geweest die verdacht veel leek op haar privésituatie. Ik kan me even de titel niet meer herinneren, maar die sloeg ook wel degelijk op de situatie. Het kan ook háár vorm zijn van reageren natuurlijk.”

Patty: “Het kan ook over een ex gaan.”

Winnares

Roxeanne heeft er volgens Patty ook niets bij te winnen, aangezien zij al de gunst van het volk heeft. “Rox is publicitair gezien echt als de grote winnares, zie ik ook op mijn socials, uit dit hele circus gekomen.”

Patty denkt dat Rox helemaal niet meer met haar ruziënde familieleden in verband gebracht worden. “Ik betwijfel of zij überhaupt ermee geassocieerd wil worden, maar jongens: ieder z’n ding. Ik denk dat ze het niet meer nodig heeft.”

Liedje

Het nieuwe liedje van Roxeanne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie is volgens u de publicitaire winnaar van de meest recente Hazes-ruzie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen