Monique Westenberg ontploft, sloopt medewerkster Toverland

Monique Westenberg springt helemaal uit haar influencersvelletje. Een kwaadaardige pizzajuffrouw van het pretpark Toverland nagelt haar publiekelijk aan de schandpaal, maar dat pikt ze niet.

Monique Westenberg © Instagram

Als de bekendste ex-vriendin van André Hazes jr. krijgt Monique Westenberg een hoop te verduren. Ze laat het allemaal gelaten over zich heen komen, maar je moet niet tegen d’r roepen dat ze haar Turkse pizza niet betaalt. De 44-jarige influencer beleeft een soort woedeuitbarsting nu een dametje haar publiekelijk aan de schandpaal probeert te nagelen.

Pizzadief

Een ‘French’, een medewerkster van het pretpark Toverland, laat uit het niets van zich horen onder een willekeurige Instagram-post van Monique. “Maar wel moeilijk doen bij Toverland om jouw broodje te betalen”, sneert ze.

Huh, wat is dit? Ze verklaart zich nader: “Is echt zo, ik maak geen grap. Ze stond bij mij aan de kassa en ze ging ervandoor met twee broodjes zonder het te betalen en toen ik naar hen toe ging om die broodjes te betalen vond ze me klantonvriendelijk. 😰 Toen dacht ik: wauuuuuuw.”

Mo boos

Monique kan haar ogen niet geloven. De situatie zit volgens haar heel anders in elkaar. Deze meid is volgens haar gewoon een vals sekreet. “Dame, je weet dat liegen haram is toch? Anders bij deze de herinnering. Het waren geen broodjes die ik bij je bestelde maar een vegetarische Turkse pizza, welke ik netjes heb afgerekend.”

Na het afrekenen kreeg Monique zo’n ding mee dat gaat trillen als je bestelling klaar is. Dat ging echter al af toen Monique nog niet eens terug op d’r plek was. “Toen kreeg ik van jou te horen dat het helemaal niet kan dat hij al trilde en de bestelling nog niet klaar was. Ik liet het kastje bij jou achter en vroeg of mijn vriendin de bestelling bij je mocht halen.”

Turkse pizza’s

Monique moest namelijk bij de kinderen blijven zitten. “Jij hebt mijn vriendin, die niet wist wat ik besteld had, een verkeerde bestelling meegegeven met niet één maar twee Turkse pizza’s. Beide overigens met vlees. Een paar minuten later kwam je collega alsnog naar onze tafel om de vegetarische pizza te brengen.”

Die collega gaf aan de twee andere pizza’s niet terug te willen, ‘omdat ze al waren aangeraakt’. “Mijn vriendin at er daarom eentje op. En toen kwam jij, weet je nog? Je wilde de pizza’s terug anders zou je baas boos op je worden of ik moest ze betalen. Mijn vriendin is netjes met je meegelopen en heeft degene die zij heeft gegeten afgerekend.”

Snugger

Ontzettend beleefd dus van Monique en haar vriendin. “De andere nam je terug. Ik hoop niet dat je die nog hebt doorverkocht na in zo veel handen te zijn geweest. Niet zo snugger dat je je op deze manier uitlaat op mijn Instagram.”

Ze besluit: “Inmiddels heb ik een officiële klacht ingediend over deze actie van jou bij Toverland met bijgevoegd pinbetalingen van mijn bestelling en de door jou verkeerd meegegeven pizza. Fijne avond!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Monique Westenberg: gebakken lucht of getalenteerde influencer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen