Maxime Meiland twijfelt aan aantal haters: ‘Kijkcijfers zijn goed’

Maxime Meiland is het echt goed zat dat ze continu zoveel kritiek krijgt. Ze vindt het niet leuk, hoewel ze zich wel afvraagt of ze écht wel zoveel haters heeft. “De kijkcijfers zijn namelijk goed.”

Maxime Meiland © RTL

Ze is veruit het minst geliefde lid van de televisiefamilie Meiland: dochter Maxime. Vooral haar verwende gedrag, haar geklaag en haar vage handeltjes in AliExpress-meuk wekken ergernis bij de mensen. “Het is niet leuk. Ik denk weleens: laat mij ook even een keer met rust”, zegt ze in weekblad Party.

Pispaal

Het moet eens afgelopen zijn met al die kritiek, vindt Maxime. “Ik heb het idee dat ik altijd een beetje de pispaal ben, zeg maar. Ik krijg heel vaak reacties van: ze is verwend en dit en dat. Maar het hoort erbij.”

Toch vraagt Maxime zich af hoeveel mensen haar nou werkelijk irritant vinden. “Hoeveel mensen vinden dat? Ik denk uiteindelijk weinig, want als je naar de kijkcijfers kijkt, vinden mensen het toch allemaal heel erg leuk.”

‘Take it or leave it’

Maxime is het er wel mee eens dat ze soms wat chagrijnig overkomt. “Als ik mezelf terugzie, denk ik af en toe: kan er niet iets meer lach vanaf? Maar je bent wie je bent. Take it or leave it.”

De meeste mensen kunnen het allemaal wel waarderen, denkt Maxime. “De mensen die naar Chateau Meiland kijken, wil ik vooral amuseren, laten lachen.”

Meiland-wereld

Vaak lukt dat ook, vertelt ze. “Ik vind het hartstikke leuk als mensen zeggen: ‘Als ik naar jullie kijk, ben ik even helemaal in de Meiland-wereld. Ik ben dan aan het ontspannen en genieten. En ik herken dingen. Het kijkt zo lekker weg.’ Dat is een heel groot compliment.”

“Ik vind dat lief, want wij doen gewoon ons ding.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen