Luuk Ikink adviseert André Hazes jr. om carrière te beëindigen

Luuk Ikink denkt dat André Hazes jr. zijn carrière in de Nederlandse showbizz beter kan beëindigen aangezien hij zoveel last heeft van de spotlights. “Moet hij niet gewoon stoppen?”

André Hazes jr. en Luuk Ikink © RTL

De vijfdelige docuserie van André Hazes jr. is één grote klaagzang over hoe lastig hij het artiestenleven wel niet vindt. De media? Moeilijk. Op het podium staan? Zenuwslopend. De verwachtingen van de fans? Ingewikkeld. Life of Yvonne? De horror. Het zorgt ervoor dat RTL Boulevard-ster Luuk Ikink zich afvraagt wat André überhaupt nog in de showbizz doet.

‘Moet hij niet stoppen?’

Luuk begrijpt er eigenlijk helemaal niets van na het zien van die docuserie. “Ik kreeg wel een beetje het idee: is dat hele vak wel iets voor hem? Moet hij niet gewoon helemaal stoppen?”

Hij vervolgt: “Hij heeft nu dan wel de bedoeling om hiermee door te gaan enzo, maar al die verleidingen liggen op de loer en ik krijg ook niet het idee dat hij het leuk vindt om te doen, want hij is zó gespannen voor elk optreden, ook al is het ergens op een braderie. Dan nog is hij supergespannen.”

Wat denkt Guido?

Story-baas Guido den Aantrekker, die zich altijd opwerpt als een soort familievriend van de Hazesjes, is het daar eigenlijk wel mee eens. “André zegt letterlijk in die documentaire: ‘Misschien moet ik het wel helemaal niet meer doen en gewoon een kroeg beginnen en daar gewoon lekker een moppie zingen.’”

Hij vervolgt in Shownieuws: “Ik denk ook dat hij dat moet doen en heel veel mensen vonden dat gisteravond. Uit alles bleek bijna dat hij zó opziet tegen die concerten.”

Aandachtsziek

De grootste voorstander van een showbizzexit voor André? Johan Derksen. “Het is een aandachtszieke familie. De een is nog hysterischer dan de ander. Ik begrijp niet dat de kranten daar steeds over berichten”, zegt hij.

Een vertrek uit de showbizz zou wel een financiële aderlating zijn voor André. Gelukkig kan hij terugvallen op de erfenis van zijn vader: als Rachel drie keer aan zijn urn rammelt, kan die hele familie weer een paar maanden verder.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als André Hazes jr. zo'n enórme last heeft van de media, is de enige oplossing dan niet gewoon lekker stoppen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen