Linda de Mol krijgt veeg uit pan van juicekanaal: ‘Lekker hypocriet’

Linda de Mol krijgt een flinke veeg uit de pan van het populaire juicekanaal Juice Channel. Ze wekt irritatie met haar opmerking dat ze de hoge kijkcijfers van het Nick & Simon-interview ’treurig’ vindt.

Linda de Mol © RTL, Juice Channel

De gevallen tv-koningin Linda de Mol maakt zich zorgen over het niveau van de Nederlandse talkshow. “Hoe treurig eigenlijk dat je beter scoort met de breuk tussen Nick en Simon dan met gewone mensen aan tafel die vertellen dat ze de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen”, klaagt ze in haar tijdschrift.

Hypocriet

Zelf blinkt Linda echter ook niet bepaald uit in de inhoudelijke programma’s. De champagnetoren in Love Letters en de gouden koffertjes in Miljoenenjacht hebben natuurlijk totaal geen maatschappelijke waarde. Bovendien heeft Linda in haar eigen talkshow ook nog nooit gewone mensen te gast gehad die vertellen over hun financiële problemen.

Ze is gewoon hypocriet, vindt het populaire juicekanaal Juice Channel. “Linda heeft in haar praatprogramma’s ook vaak gasten gehad die op dat moment in de spotlights stonden vanwege hun privéleven, dus een beetje hypocriet om dit nu te zeggen.”

Vieze vent

Er staat Linda niets in de weg om zélf relevante televisie te gaan maken, vindt het juicekanaal. “Ze kan ook zelf het initiatief nemen om gewone mensen een podium te geven in plaats van een dramaserie te maken waarin ze de mediawereld probeert af te zeiken omdat ze haar allemaal hebben laten vallen vanwege haar vieze vent.”

Een volger van het kanaal gaat al helemaal los op Linda: “Meer dan hypocriet van haar om dit te zeggen. Mevrouw is geboren en getogen in de media, alles is haar aan komen waaien, ze heeft platformen genoeg om deze mensen een stem enzovoorts te geven.”

Groot ego

Als er íemand vooral met zichzelf bezig is, dan is het Linda wel, vindt deze Juice Channel-volger. “Als ze echt zo begaan was met de gewone mens, dan had ze de gewone mens dat podium zelf gegeven.”

De volger: “In plaats daarvan verwerkt ze haar ’trauma’s’ en ‘leed’ via (flop)series waar ze vooral duidelijk maakt dat alles aan een ander ligt en zij misschien wel het grootste slachtoffer is. Groot is ze in veel dingen: haar ego, haar arrogantie, man… zelfs haar gewicht. Maar een groot slachtoffer? Dat is ze niet en zal ze nooit zijn ook.”

“Facts”, besluit Juice Channel.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol wil meer aandacht op tv voor gewone gezinnen die in de problemen komen. Hand in eigen boezem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen